Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony ST-157

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony ST-157

probleem selline et tuneril tagant juhtmed ära lõigatud (need mis lähevad võimu) olex vaja teada mis järjekorras need juhtmed lähevad .. võimust tuleb ka toide tunerile (tuner pistikust voolu ei võta). Kokku on juhtmeid viis : 2 neist siis parem ja vasak kanal ,2 pluss ja miinus ning 1-??? ei taha nagu katsetada ka sest se toite osa võib midagi lühisesse ajada .. kui keegi kuskilt mingi skeemi leiax sellele olex väga tänulik võimendi siis SONY TA-157 ja tuuner SONY ST-157
    MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

nii uurisin siis ise välja nende juhtmete yhendamise järjekorra aga probleem on nyyd selline et võimendist ei tule voolu sinna toite juhtmesse ... mingihetk isegi tuli aga siis jälle kadus ära .... <_<
    MÜÜA : 10gd &amp; BOSE kõlarid

Comment

arvata võib, et plussid ja miinused läksid segi ja kaitsmed põlesid läbi.õiget polaarsust on kõige lihtsam vaadata filterkondensaatorite otste järgi.

Comment

tglt ma sain nyyd selle asja tööle ... kõik töötab ja sõrki värki aga raadio memorit ei oska kasutada .... ok aga mja sellest kohast toidet kätte ei saanud kust se tulema pidi ... olin kaval või loll aga ma võtsin toite võimendi ekvalaiseri toitest
        MÜÜA : 10gd &amp; BOSE kõlarid

Comment

Working...
        X