Teade

Collapse
No announcement yet.

35AC-021-1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

35AC-021-1

millega seda leotada/harutada et membraan kätte saada elemndi korpuse küljest?
    Jeeehaaaaaw

okei sain ta lahti harutatud aga siis avastasin et üks vuntsidest on katkenudaga muidu korras. kust saada või müüakse sellist asja (ei tea kohe kuidas seda nimetada) seda "juhet"

Ette tänades :mellow:
    Jeeehaaaaaw

Comment

Originally posted by KonZy@May 19 2004, 23:54
      okei sain ta lahti harutatud aga siis avastasin et üks vuntsidest on katkenudaga muidu korras. kust saada või müüakse sellist asja (ei tea kohe kuidas seda nimetada) seda "juhet"

Ette tänades :mellow:
      Tinasukk on poes asja nimi. Mina kutsun asja lihtsalt sukaks.

Comment

mis oleks selle tinasuka optimaalne läbimõõt? 1,5mm? või on seda vähe? või oopis tükis liigapalju, et liiga jäigaks muutub?
        Jeeehaaaaaw

Comment

mul praegu 0.8mm on ja pidevalt läheb kõige rohkem painduvast kohast katki, et siis liiga peenike vä?

on siin keegi teadjammees kes oskaks öelda optimaalse läbimõõdu 1,27? 1,5?

:huh:
          Jeeehaaaaaw

Comment

ma arvan, et see tinasukk ei ole sinna sobiv see peaks mingi spets juhe olema või siis spiraal juhtme seest võetud lint juhe see kestab kauem olen proovinud.

Comment

mida kujutab endast spiraal juhtme seest võetud lint juhe :huh: ?

No seletage nüüd lollile :unsure:
              Jeeehaaaaaw

Comment

no väga muhe asi oleks sinna mingi elektriomootoriharjalt võetud kaabel.

Comment

Working...
                X