Teade

Collapse
No announcement yet.

Akords Stereo toide

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Akords Stereo toide

    Toites oleval Д816А oli ots lahti, ei tea mille tulemusel, aga tagasi ühendades asi siiski ei tööta. Tundub, et otsas on П216Б ​On sellist tükki veel kusagilt saada? Või millega asendada?

    L
    ink

    #2
    Vs: Akords Stereo toide

    Kollektori voolu ja võimsuse poolest lahjem, aga võib olla kõlbab ka
    p214a, ge-p, 55v, 5a, 225001, transistor, russia, 55, gep, trans, transistorid, transid, väljakas, väljakad, fet, fetid, mossid, mosfet, mosfetid, väljatransistor, väljatransistorid, ge, p, tranzistor

    Võib ju kasutada ka piisava võimsusega ränitransistorit, aga siis ilmselt tuleb R1 muuta.
    Siin lääne asendused

    Comment


      #3
      Vs: Akords Stereo toide

      Kasutatud 216 2tk, testriga mõõtes siirded korras. 217 2 tk - uued. Mõtle välja kuidas Piritalt Keilasse saavad.

      Comment


        #4
        Vs: Akords Stereo toide

        Mismoodi see otsas transi tunne on ? Kui talle mõne mõõteriistaga ligineda mis tast siis arvata saab ? See on germaaniumtrans seal on siiretele päripingestamisel natuke teised väärtused kui ränitransil. Küsin seepärast, et mingite vanade vidinate puhul on mul aegajalt sattunud selline olukord kus rada on aja jooksul ära kadunud, kuigi visuaalselt tundub kõik korras olema. Kuna sealt juba üks küljoode on leitud siis kas oled täitsa kindel, et neid rohkem pole ?

        Comment


          #5
          Vs: Akords Stereo toide

          Kui D816A on läbi, siis on tõenäoliselt eelnevalt tekkinud toiteplokis П216Б K-B siirde läbilöök ja stabilitron kuumenes üle ja sulas ühendusest lahti.

          Kõigepealt peab üle kontrollima kogu lõppvõimendi Ge transid - vigane võis põhjustada toitestabilisaatori transi ülekuumenemise. Üle tuleks mõõta ikka korraliku transimõõtjaga ja kindlasti kontrollida ka Uke max (või vähemalt toiteplokis oleva U=35V) juures lekkimist. Kasutamata P214A ja P217 on piisavalt, võin ka paari valida - näiteks lõpu omade asendusel. Ka eespool olevaid peaks leiduma.

          П217 sobib asenduseks suurepäraselt, enamus tähtedega on isegi paremad. Toiteplokis võib kasutada ka asenduseks Si variante, milliste parameetrid on lähedased ja sobitub lihtsalt olemasolevale radikale.



          viimati muutis kasutaja Svago; 05 m 2019, 20:55. Põhjus: täpsustus

          Comment


            #6
            Vs: Akords Stereo toide

            Proovin toite tööle saada, läbi on ka stabikas, sellele on õnneks asendus kaubandusest saada. Eks siis hakkab võimendi osaga tegelema.

            Comment


              #7
              Vs: Akords Stereo toide

              Lm337 või Lm7924 koos vajalike detailidega asemele ja OK.

              Comment

              Working...
              X