Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips 55PFL6007K/12 teler ei lähe käima

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips 55PFL6007K/12 teler ei lähe käima

Probleem siis teleriga. Õhtul toimis ilusti. Hommiku enam tööle ei läinud. Standby tuli vilgub 2 korda ees. On kellegil kogemust mis viga ?

Vs: Philips 55PFL6007K/12 teler ei lähe käima

Viga võib olla emaplaadis. Peab kõik pinged kontrollima üle. Samuti testida, ega kuskil lühist pole.
    Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
    Huvid: mikrokontrollerid, CNC, DIY, 3d printer: Prusa i3.

Comment

Viga jahh emaplaadis, uut plaati sa ei leia...lootusetu üritus, kui ainult olemasolevat taastada üritada ja eestis meil ei tegele keegi nende taastamisega, ise leidsin peale suuri otsinguid ühe profi kes neid taastab, aga too tüüp elab ja tegutseb ukrainas...pead ise talle kirjutama-helistama ja kokku leppima kui huvi ja viitsimist jännata on ... kogu info koos kontaktidega leiad siit... http://monitor.net.ru/forum/viewtopi...523a83937f0c29 venekeelt pead oskama rääkida. edu ...

Comment

ReidoM kus asud?
        Tallinnas saaks vaadata. Ei ole olukord alati nii kurb, kui eelmine kasutaja rääkis.
        (Ei tee maha, usun, et Kaitsil võib vabalt suur kogemus olla sell teemal, kuid vahest ikka juhtub, et viga mingis lihtsas kohas ja ei ole vaja peaprotsessori reballida või NANDi vahetada ja programmeerida).

Comment

Tartus asun kahjuks

Comment

Eks Tartus ka häid inimesi on, kes võib aidata sellega.
            Edu!

Comment

maxfox04 kui juba antud mudel 2x punast vilgutab siis viga ikka lihtsas kohas ei peitu...googelda QFU2.1E LA , QFU1.2E LA saad palju-palju lugemist ja pildimaterjali... suudad sa või omad oskust kvaliteetselt reballida kui vaja..omad sa selliseks tööks vajaminevat korralikku jaama...või omad hoopis alist soetatud paarisaja eurost kräppi, suudad sa originaalsoftist välja lugeda tööks vajaminevad n.ö võtmed ja need siis istutada uude kopeeritavasse softi õigesse kohta kui vaja (Philipsile niisama lihtsalt uut softi selga ei aja kahjuks) jne....

Comment

Kaits palun ära närveeri. Ma ei rääkinud ju sinu kohta mitte midagi halba. Sa ei tunne mind, ma ei tunne sind.
                Viga võib tõesti olla protsessoris ja vaja reballida. Kas ma pakkusin seda teenust? Miks sa tahad minu tööristadesse süveneda?...
                Vene keel mul emakeeleks ja lehed "http://monitor.espec.ws", "http://remont-aud.net", "www.badcaps.net" ja teised on mul teada ja favorites täitsa olemas. Saan sealt piisavalt infot.
                Seega rahu ja PEACE

Comment

Tegin siis õigesti, et kohe peale 55PFL8008S ostu panin tagapaneelile ventikat usbi pealt puhuma.
                  Teemaalgatajale: Tallinn - Tartu pole mingi vahemaa. Telekat saad kergelt lahti ja kui lepid maxfoxiga kokku, ehk piisabki sellest, et emaplaadi talle postiautomaadiga saadad. Kui tõiesti tahad asja korda saada, teed vabalt ära.

Comment

maxfox04 ma ei närveerigi lihtsalt antud sashiinumbrid on minujaoks piisavalt vana teema ja ei ole mitteühtegi lihtsa veaga isendit mulle sattunud, kõigil prosehaigus kallal, hetkelgi 3 antud sashiiga laipa vedelemas ja ootamas millal see ukrainatüüp puhkuselt naaseb et need temani saata kui ta nõus neid veel ette võtma on.

Comment

Nüüd siis käis teler mingi venna käes. Tegi vist reflowd ja nüüd läheb taustavalgus põlema aga ei ole mingit pilti. Siis vist küpse plaadiga?

Comment

Philips 55PFL6007K/12 UUS probleem

Teler käis mingi vennakäes tegi reflowd ja nüüd teler läheb käima. Taustavalgus läheb põlema aga muud ei midagi. Sellist nähtust kellegil esinenud?

Comment

Vs: Philips 55PFL6007K/12 UUS probleem

järgnev ei sisalda sinu mudelit aga igaks juhuks https://www.manualslib.com/manual/10...page=46#manual

Comment

õige service manuali leiab siit... https://elektrotanya.com/philips_cha.../download.html ...aga mis sest enam kasu.

Comment

Kas leidsite lahenduse? 46pfl8008 teler läheb minutiks tööle ja lülitub ise välja.

Comment

Working...
                              X