Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips telekas streigib/mõistus on otsas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips telekas streigib/mõistus on otsas

Nimelt probleem on järgmine:Hääl on kuid pilti ei ole.Kui teleka tagakaant muljuda tuleb ka pilt tagasi.Siis mõne aja pärast läheb pilti jälle ära.
    Probleem ei esine igapäevaselt vaid aegajalt.Sellise probleemiga reeglina hooldusettevõtted ei taha midagi ette võtta.
    Hooldusettevõte tüüpiline suhtumine: "teie televiisor on korras,meil ta töötas korralikult,võite tootele järgi tulla".Reeglina võetakse ka käitlusraha.Ühesõnaga mõttetu sebimine.
    Oskab keegi mingit mõistlikku lahendust pakkuda? Mudel on Philips 32PFH5509/88

Vs: Philips telekas streigib/mõistus on otsas

Kas kaob pilt või kaob taustavalgus ? (vaata ekraani taskulambiga)
    Äkki on mõni pistik halvasti sees ?
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Sellise probleemiga reeglina hooldusettevõtted ei taha midagi ette võtta.
      Hooldusettevõte tüüpiline suhtumine: "teie televiisor on korras,meil ta töötas korralikult,võite tootele järgi tulla"
      missuguses hoolduskeskuses selline suhtumine oli?

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
        missuguses hoolduskeskuses selline suhtumine oli?
        See on Eesti hooldusetevõtete koondportree.
        Võimalik et mõni pistik on halvasti sees.Ma ise telekat lahti kiskuma ei hakka.
        Philipsil oli muidgi võimalus teha ka kvaliteetset toodet.Aga tundub et see tasu neil ära.Kes siis uusi telekaid enam ostab.

Comment

Süvariigi ja illuminaatide teemaks kisub.

Comment

Odot. Ma ei saagi aru, mida teemaalgatajal vaja on ? Ise ei taha ja teised ei kõlba ?
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Proovi nurkadest ekraani propellerisse pöörata/painata, kas pilt üldse tekib?
              Äkki on paneelis sisemine mõra.
              Enda suur tegi ja teeb nii, pilt läks küll püstipidi pooleks ja vasak pool kujutas rohkem rahvatantsu seelikut kui telepilti, aga pole midagi, mida alumiiniumtoru ja kahe pitskruviga ei parandaks.
              Erilahendused.
              PS või mail.

Comment

Philipsitel mingi tüüpviga selle lvds kaabliga. Nad isegi tunnistanud seda ühele philipsi ostjale, kel sama mure oli. Tuleb hoolduses mainida seda.

Comment

Viisin lõpuks Speleta´sse remonti.Eks annan teada mida nad kostavad.
                  Raha võtsid ette ja mitte vähe.

Comment

Speleta hooldusmees vastas "Teie televiisor on korras,meil ta töötas korralikult,võite tootele järgi tulla "

Comment

Tuleb küsida korralik vearaport ja kviitung. Ka vanad, vigased osad.

Comment

Sepeleta võttis 32 euri! Ja mitte midagi ei teinud.Isegi mitte tarkvara uuendust.Vot see on tase.

Comment

1rubla, sa sinna andes üldse rääkisid neile milles viga seisneb? Kui ei, siis võibki selline vastus tulla. Üldjuhul sellised peitevead ongi kõikse hullemad asjad, on ka omalt küll ja küll läbi käinud selliseid pille mis mul töökojas töötavad igati perfektselt, painuta plaate kuidas tahad, kuumuta-jahuta jne...luubi all vaadates kõik jootekohad korras aga kliendil kodus pill lollitab....

Comment

Loomulikult ma põhjalikult seletasin neile vea olemust.Aga tundub et Sepeleta´le oli oluline raha kätte saada ja mitte proovida aru saada vea olemusest.Sepeleta teenindaja oskus kliendiga suhelda on ümmargune null.Nad tõemeeli jäid uskuma et ma viisin neile korras televiisori.
                            Ma arvan et sa Kaits jäid oma postitusega veidi hiljaks,ma poleks Speleta´ga hakanud jamama.Sest enne olnud sarnaste probleemide korral väga halvad kogemused.
                            viimati muutis kasutaja Scott; 22 m 2019, 05:36. Põhjus: eelnevat postitust ei pea täielikult tsiteerima

Comment

Working...
                            X