Teade

Collapse
No announcement yet.

TV Alzheimer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Re: Vs: TV Alzheimer

Oleks huvitav lugeda kuskohast ja mida seal oss kuvab ja mismoodi ossiga selle vea siis lõpuks üles leiab

Comment

Vs: TV Alzheimer

Eks nagu ikka alustad toitepingete kontrollist. Ma kontrollin tavaliselt ossiga, selle proovikul on hea terav ots. Siis vaatad signaalide ja impulsside liikumist, pistikute ühendust, mälud jne.
      Vigade kirjelduses pole ainult mäluvigadest juttu - ilmselt pole tüüpviga.

Eks ole ennegi remonditud näiteks raadiojaamu, kus on paar kontrollerit – üks neist juhib sagedussüntesaatorit jne. Tookord pidin kasutama BGA vahetusel kunagisest kolleegist mobiilimehe teenust. Neil oli tollal tööl selline lihtne 1 milli kroonine mahavõtja/paigaldaja. Elektroonikafirmas töötades olid muidugi paremad. Tollal lubati ka tööl oma asju remontida – peaasi, et midagi toodangust pihta ei pannud. Ega ei saanudki – värav oli kordades tundlikum kui lennujaamas. Juba joodise lõhnalised jalakarvad panid kellad hüüdma.

Eks ma esialgu kasutasingi võtteid, mida õpetas mulle KTB töötades peatehnoloog. Telefonimees ei saanud jaama korda. Ülemus ütles, et sul pole sittagi teha, mine appi. Ma jälle, et kontakte nad juba puhastasid kahe mehega ja jõid kogu puhta piirituse ära. No see remont on väga lihtne – lülitad 3X sisse-välja. Kui siis tööle ei hakka, annad jalaga. Ja andiski, nii et koordinaatvalijal MKS lendasid vardad välja. Siis ütles ülemus, et lõin vist liiga kõvasti.

Ma esialgu TV veel ei löönud

Comment

ossiga pole sul seal antud juhul miskit peale hakata, telekas ju iseenesest töötab...aind kanalisätteid ei suuda mälus hoida...viga siiski softipoolne või siis nand kivi ise vigane... n.ö bad block-id tekkinud...igaljuhul kivi maha, programmaatorisse, peal olev soft maha lugeda, säilitada igaks juhuks, kontrollida progeriga kivi üle, lasta uus soft peale ignoreerides bad blocke kui neid on ja peaksi kõik olema...softi leiab näiteks siit antud mudelile >> https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_.../246-1-0-83009 << aga edu veelkord....

Comment

Töötab hästi, rohkem pole probleeme olnud.

Rohkem on nagu Ikka kontaktiprobleem – selge pole ainult see, et kas plaadil või mõne kivi sees/all. Pean jälgima ka temperatuurisõltuvust – võimalik, et on seotud kütmisega? Avatud köögis vahetasin laes isegi LED halogeenide vastu tagasi, kuna vahel lendasid lausa tükkideks.
          viimati muutis kasutaja Svago; 09 m 2020, 22:05.

Comment

Ühe teise analoogse mäluprobleemiga LG televiisori teema on siin: https://forums.digitalspy.com/discus...tenna-channels ja selles teemas soovitatakse: Settings > All Settings > Programmes > Programme Tuning & Settings > Programme List Update (Switch Off) e. siis programminimekirja automaatne uuendus välja lülitada. Kui seda proovitud ei ole siis tasuks katsetada.
            20+ aastat elfafoorumis

Comment

Tänud! Kui ma uue softi sisse lugesin (37) siis lülitasin automaatse uuenduse kohe välja.

Comment

Working...
              X