Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Suure võimsusega, kõrge temperatuurtaluvusega basskõlaritele, proffessionaalsele heliaparatuurile ja bänditehnikale Konstruktsioon nr. 1 Üks meie poolt valmistatavatest valjuhääldi südamikest on mähitud korpuse siseosale, spetsiaalse lameda traadiga. See tehnoloogia on tegelikult välja töötatud jubaRead More...
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Nii. Kaks linti olen teinud.
Reaalsus. erinevus "masteist" taasesitusel ca 0.5...1 dB. Täpsemaks ei saa, mõlema amplituudid "lainetavad" veidi.
Saan teha veel. 10 euri tk+post. (suhtleme privasõnumis)
Koopia (toonid on uuesti genereeritud) on tehtud sellest lindist.
Salvestis radadel 1 ja 3, kiirus 19.
Kettale peale poolitud "tagurpidi" ehk enne kasutamist tagasi kerida.
Skeemi vaadates peaks kanalite ebavõrdsus olema ka indikaatoritel näha. Kui pole, siis väljundis on miski VR50 pote, mille töökorrast samuti sõltub helivaljus.
Probleemsed võivad olla nt sidestuslüüdid - C2, C7, C13, C19
Teemaalgatajal soovitaks makki ise mitte näppida ega modida - skeem tundub lihtne, kuid trükkplaadil puuduvad elementide tähised. Tuleb osata arusaada, mis midagi teeb ja kus asub.
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Lüütidel tuleks ESR ja mahtuvus enne vahetust üle mõõta.
Ma lammutasin ühe päris vana mehhaanikaveaga japside videomaki ära ja 98% küütidest olid OK. Tollal osati häid teha.
Ma lammutasin ühe päris vana mehhaanikaveaga japside videomaki ära ja 98% lüütidest olid OK. Tollal osati häid teha.
Akais on taasesituse sidestuslüüdid kõik 10uF 16V - oleks minu tegemine - läheks asemele samamahtuvusega või suurem kilekondensaator Wima või Epcos.
Lisaks seal makis peotäis 1uF lüüte, mida võiks mõõtmata kilekondega asendada.
Ja lisaks signaaliteel 2 ümberlülitit, mille võiks üle mõõta ja vajadusel kontaktid puhastada.
Comment