Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
vôtsin ukv plokkist âra c2 , c7 ja c13. Keerasin poole ja muutsin pooli pealt traati vahesi. NB toimib hästi monos. Nüüd vaja teha ta stereoks.
Sellel plokil on ju päris jäme traat poolisüdamiku soone sees. Nihutada ei anna ja maha kerimata ei saa tööle nii laias ribas. Sile on vaid 10,7MHz poolialus, kuid üldjuhul seda pole vaja näppida. Kas heterodüün jookseb välja sageduseni 118,7MHz või töötab hoopis max sagedusel 97,3MHz?
Sellel plokil on ju päris jäme traat poolisüdamiku soone sees. Nihutada ei anna ja maha kerimata ei saa tööle nii laias ribas. Sile on vaid 10,7MHz poolialus, kuid üldjuhul seda pole vaja näppida. Kas heterodüün jookseb välja sageduseni 118,7MHz või töötab hoopis max sagedusel 97,3MHz?
Ei oska öelta kuna pole mõõtnud. Ja rohkem ma seda ukw pokki ei näpi.
kas leituks valmis kujul fm stereo decooder mis sinna sobiks ja saaks vana asemele panna?
Ette tänades. Kuulen 87.9 MHz Yle kuni 107,1 MHz Volna.
viimati muutis kasutaja sony123; 18 m 2020, 17:06.
Lääne raadiotel on dekooder tavaliselt koondplaadil – eraldi võib leida vaid väga vanadel. Ka Estonia-010 tüüner on selles suhtes ebamugav, kuna kõik on ühisel plaadil (ULL plokk, dekooder).
Pistikutega plokid on ilmselt ainult Radiotehnika jt. tollastel eksportvariantidel. Lihtsam on ise ehitada, pole ju palju juppe.
Ma nagu märkan et küsija alles kell 15:29 postitas kuskil nimetatud RRR toodangu ostusoovi, kuid siin juba käib aktiivne poolide timmimine - mingi paraleelreaalsus käimas?
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Ma nagu märkan et küsija alles kell 15:29 postitas kuskil nimetatud RRR toodangu ostusoovi, kuid siin juba käib aktiivne poolide timmimine - mingi paraleelreaalsus käimas?
Vaja teist samasugust kus oleks grammafon korras. Kas häirib sind see?
Ma ka ei saa hästi aru – pool aastat tagasi häälestasin 5..6 sama marki ULL plokki ringi. Mul ei õnnestu kuidagi neid keerde poolialusel nihutada
Poolide ringimähkimiseks pidin isegi ploki raami lahti võtma - muidu on kole ebamugav ja midagi võib veel ära lõhkuda. Ja lõpphäälestus käib kaas ja põhi küljes. Salleks on vaja spetsiaalset isoleermaterjalist kruvikeerajat.
Mul on isegi olemas paar grammarit, kus lüüdid on vahetatud ja toimivad. On ainult ilma helipeata.
Comment