Teade
Collapse
No announcement yet.
UKV stereodekoodri ümbertegemine
Collapse
X
-
Vs: UKV stereodekoodri ümbertegemine
Esmalt postitatud sony123 poolt Vaata postitustSain FM stereo decoodri. Nüüd raadio korras.
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustPildilt ju paistab. Omapärased kondensaatorid.
Слюдяные. Характеризуются высокими электрическими показателями.
По допустимому отклонению емкости от номинальной величины конденсаторы КСО: класс 0 — допуск ±2%.
Конденсаторы КСО, в зависимости от стабильности величины емкости при изменении окружающей температуры (ТКС):
Г — имеющие изменение емкости; ТКС ±20х10-6 1/°С.
Comment
-
Mul on jah selline viga, et kipun liiga häid komponente kasutama – põhiliselt militaarseid. Ega ma palju kehvemaid tollal ei ostnudki.
Mul oli rublaajast alles üks LM1310 ja nüüd ostes sain 3 erineva firma mikroskeemi, ka erinevate tähistusega, aga sama skeem. Pistsin ükshaaval pesasse ja proovisin potekat pöörates mõõta haardeulatust. Kõige parem oli 2,5% ja kõige kehvem alla 1%.
Aga neid su plokis kasutatud К50-3 kummiotsaga pisemaid lüüte nägin laiatarbes viimati varajases lapsepõlves. Uuemad olid juba plasttihendiga.
Fotol 1969.a. toodang:
viimati muutis kasutaja Svago; 22 m 2020, 17:35.
Comment
-
Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
Mul oli rublaajast alles üks LM1310 ja nüüd ostes sain 3 erineva firma mikroskeemi, ka erinevate tähistusega, aga sama skeem. Pistsin ükshaaval pesasse ja proovisin potekat pöörates mõõta haardeulatust. Kõige parem oli 2,5% ja kõige kehvem alla 1%.
PS. et martinj pildilt silmakargavat pruuni vilkkondekat ei tuvasta, on kummastavDigital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitustJ
PS. et martinj pildilt silmakargavat pruuni vilkkondekat ei tuvasta, on kummastavElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitustTegelt kaude küsisin, kas see oli sinu lahendus ja plaat. Ei olnud.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment