Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips laiekraan telku vajab remonti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

otsi mõni korralik remondikoht. ise alustaks parandamist sellega, et laseks tal teha enesekontrolli(toimub service reziimis)ja vaataks, mis ta kirjutab.edasine käitumine oleks juba selle järgi.

Comment

Originally posted by kreeklane@Jun 30 2004, 13:18
      otsi mõni korralik remondikoht. ise alustaks parandamist sellega, et laseks tal teha enesekontrolli(toimub service reziimis)ja vaataks, mis ta kirjutab.edasine käitumine oleks juba selle järgi.
      aga sul oli see skeem kas seda saata pole võimalik olari.lass(ä)mail.ee

Comment

Kas unetaimer ei ole peal ?

Comment

Originally posted by KaruTEC@Jun 30 2004, 19:50
          Kas unetaimer ei ole peal ?
          nu ei ole niipalju ma asja tunnen

Comment

oma arust saatsin välja, anna teada, kas kohale tuli.

Comment

Originally posted by kreeklane@Jun 30 2004, 21:02
              oma arust saatsin välja, anna teada, kas kohale tuli.
              nu präega pole veel tulnud kohale kel on präegast 21:42

Comment

õhtul proovin uuesti. ehk on viga selles, et service manual on üle 10mega suur.
                mingi veateate annab juurde

Comment

Nii suurt faili meiliga sa küll ära ei saada...

Comment

aga milline on piir? prooviks faili kuidagi ära jagada

Comment

Piir oleneb serverist aga tavaliselt on selleks 2MB.

Comment

nu ma tea sellest 2M aga igastahes on mul 6m fail läbi läinud aga se eon ka vist piir asjal sest siis juba hoiatas
                        aga kas sa dataneti üle sa seda panna vai kuskile ftp pääle millelt saax selle ära koristada

ma eile mõõtsin veel kineka kahurite pingeid ja millekipärast oli rohelise värvi kahur nagu küllastunud teoreetiliselt peax ta olema sellise vahemikuga juba lukus aga pilt pole isegi toonitud mitte ilus valge see tähendab nagu olex kõik värvid tasakaalus see muidugi silmaga vaadates aga kui pingeid mõõta siis peax roheline tätsa läind olema õhtul plaanin selle kivi korra ää vahetada äkkisti paneb see seal näkku sest värvi sisendid on kõik ilusti ühed enamvähem aga kivist välja läheb jaaaaaa

Comment

See läbi minemine oleneb nii saatja meiliserverist kui ka vastuvõtja omast. Ehk siis kui minu server lubab 10MB välja saata, siis ei tähenda see veel seda, et teine server nii palju korraga vastu võtab (või üldsegi mahutada suudab (konto siiski siinkohal)).

Comment

Originally posted by Lypsik@Jul 1 2004, 15:14
                            See läbi minemine oleneb nii saatja meiliserverist kui ka vastuvõtja omast. Ehk siis kui minu server lubab 10MB välja saata, siis ei tähenda see veel seda, et teine server nii palju korraga vastu võtab (või üldsegi mahutada suudab (konto siiski siinkohal)).
                            nu seda muidugi küll jaa

Comment

remondiinstruktsioon on 78lk. suur, ehk oskab keegi seletada, kuidas see jupphaaval ära saata.muide mul on skeem ka paberil olemas(13 lehte)kui arvad, et sellest jätkuks, siis võin koopiad teha ja postiga saata.

Comment

http://fileshare.eshop.bg/most_popular/list_250.html
                                vaata philips l01.1

Comment

Working...
                                X