otsi mõni korralik remondikoht. ise alustaks parandamist sellega, et laseks tal teha enesekontrolli(toimub service reziimis)ja vaataks, mis ta kirjutab.edasine käitumine oleks juba selle järgi.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Philips laiekraan telku vajab remonti
Collapse
X
-
Originally posted by kreeklane@Jun 30 2004, 13:18
otsi mõni korralik remondikoht. ise alustaks parandamist sellega, et laseks tal teha enesekontrolli(toimub service reziimis)ja vaataks, mis ta kirjutab.edasine käitumine oleks juba selle järgi.
Comment
-
nu ma tea sellest 2M aga igastahes on mul 6m fail läbi läinud aga se eon ka vist piir asjal sest siis juba hoiatas
aga kas sa dataneti üle sa seda panna vai kuskile ftp pääle millelt saax selle ära koristada
ma eile mõõtsin veel kineka kahurite pingeid ja millekipärast oli rohelise värvi kahur nagu küllastunud teoreetiliselt peax ta olema sellise vahemikuga juba lukus aga pilt pole isegi toonitud mitte ilus valge see tähendab nagu olex kõik värvid tasakaalus see muidugi silmaga vaadates aga kui pingeid mõõta siis peax roheline tätsa läind olema õhtul plaanin selle kivi korra ää vahetada äkkisti paneb see seal näkku sest värvi sisendid on kõik ilusti ühed enamvähem aga kivist välja läheb jaaaaaa
Comment
-
Originally posted by Lypsik@Jul 1 2004, 15:14
See läbi minemine oleneb nii saatja meiliserverist kui ka vastuvõtja omast. Ehk siis kui minu server lubab 10MB välja saata, siis ei tähenda see veel seda, et teine server nii palju korraga vastu võtab (või üldsegi mahutada suudab (konto siiski siinkohal)).
Comment
Comment