Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips laiekraan telku vajab remonti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by kreeklane@Jul 1 2004, 19:43
    http://fileshare.eshop.bg/most_popular/list_250.html
    vaata philips l01.1
    tänan sind selle skeemi eest ma ise otsisin ka seal aga ei leidnud seda õiget suured tänud

nüüd ma siis arstisin siin seda omalkäel nada vahetasin täielikult välja selle kineka otsapeal oleva plaadi koos selle värvi võimendiga panin mingi samsungi telku oma sinna ja see väljalülitamine jäi harvemax ja siis tegin avastuse et kui on pilt liiga ele siis kipub ka välja lööma nüüd timmisin eleduse ka kontrasti võimalikult madalax ja siis veel panin kineka sellele anoodile vai kuidas seda kõrgepinge juhet nimetataxe vahele 2megase taki ja nüüd ei klõpsi välja enam kuigi ega eriti eledust kannata väänata
    aga siis küsimus selline et kui kineka need klahurid pole enam oma esimeses nooruses kas siis hakkab kinekas rohkem voolu tarbima?

ja siis veel et präega ma tegin nii aga on äkkisti mingi parem lahendus asjale aga muidugi nüüd skeem äkkisti seda jõllitades saab ka targemax

Comment

ja ma tõmbasin selle ära aga see kurramus nõuab mingit teist köidet
      ja telku siin kõrval mängib nüüd nii ratsituna aga aegajalt ikka taob välja
      ikka pole asi õige

Comment

ja nüüd sain teada et eelmine omanik oli suuremalt jaolt seda raadiona kasutanud
        et kui tal pilt must on ainult see raadjo kanal ja heli tugevus on ees ka see ongi kinekale ära teinud siis ?
        üx jors soovitas kõik kondid ära vahetada kuigi neid seal palju pole aga see on ka minuarust suht mõtetu töö

Comment

kondede vahetus on jah mõtetu. anna postiaadress,teen skeemist paberkoopia ja saadan ümbrikus.

Comment

Originally posted by kreeklane@Jul 1 2004, 22:39
            kondede vahetus on jah mõtetu. anna postiaadress,teen skeemist paberkoopia ja saadan ümbrikus.
            harjumaakond raasiku tehase tee 22-21
            75203 Olari Lass

Comment

mul õnnestus fail ära tükeldada,proovin tükkhaaval saata.

Comment

Originally posted by kreeklane@Jul 2 2004, 21:11
                mul õnnestus fail ära tükeldada,proovin tükkhaaval saata.
                proovi aga

Comment

ma siin just jaman sellega korjasin selle 2megase taki sealt kineka pealt ära ja mõõtsin pullipärast selle prose pingeid (raadiokanal) ja lõpux sain tigedax ja lühistasin paar korda kvartsi ja nüüd nagu imeväel toimib isegi aga sülitan kolm korda üle õla sest eile õhtul sain ka käima (nagu) ja vaatasin siis nagu peab telkut ja hommikul lülitasin sisse ja sama jama ootas ees
                  aga loodab et nüüd jääb asi pidama sest mõistus hakkab kokku jooksma juba

Comment

aga skeemi tahax ikkagi siis saab võrrelda asja toiteid ja muid kulgusi

Comment

kirjutasin service manuali CD peale,vaatasin et nii on odavam ja saad lisaks skeemile ka muud andmed.kui vihm ei sega, siis esmaspäeval saadan välja

Comment

Originally posted by kreeklane@Jul 3 2004, 16:44
                        kirjutasin service manuali CD peale,vaatasin et nii on odavam ja saad lisaks skeemile ka muud andmed.kui vihm ei sega, siis esmaspäeval saadan välja
                        aga räägi muidu kus elad kui tallinnas siis ma nagunii käin linnas tööl ja saan ka kuskile järgi tulla

Comment

ma elan kiviõlis, nii et postiga on lihtsam

Comment

Originally posted by kreeklane@Jul 3 2004, 22:31
                            ma elan kiviõlis, nii et postiga on lihtsam
                            sellpuhul jaa
                            aga siis kui kohal on läkita om konto nummer ka ma kannan miski summa sinna ka üle

Comment

Kinekas või realõpp tekitavad ülekoormuse ja toite vooukaitse või toite ülekoormamine veab toite "kinni". Või siis on toites midagi "ära vajunud", et vajalikku voolu välja ei vea.

Nii, et ampermeeter ja voltmeeter appi ja üle vaadata kuhu vool läheb!

Comment

saatsin CD teele, homme on ta ehk juba kohal. kuludeks läks 28 krooni.

Comment

Working...
                                X