niisiis otsin kes teeks selle bandi võimendi korda.Võimendi on transside peal kuskil venes tehtud väike partiidena, võimsus 2X250 W ja üks kanal ei tööta.Igalpool kus olen remondi firmades käinud on jut ikka sama et töö on mahukas ja ei ole huvitatud.Ehk siiski leidub keegi kes on nõus aitama.
Teade
Collapse
No announcement yet.
otsin võimendi remontiat
Collapse
X
-
Originally posted by tony19@Aug 2 2004, 13:04
niisiis otsin kes teeks selle bandi võimendi korda.Võimendi on transside peal kuskil venes tehtud väike partiidena, võimsus 2X250 W ja üks kanal ei tööta.Igalpool kus olen remondi firmades käinud on jut ikka sama et töö on mahukas ja ei ole huvitatud.Ehk siiski leidub keegi kes on nõus aitama.
soovitada. Üldiselt remondikohtades niisuguseid aretisi ei remondita.
Edit:C67 ka olemas asjad, niisuguse asja remontimine üldiselt vaevaline,
enne lubamist tahaks teostust näha.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Kui sul kunagi teine kanal kah tuksi lääb võiksid ta sümboolse tasu eest mulle anda. Ütleme ,et viitsimist kohe remontima hakata pole ,kuid talv tulekul ja siis olex hea midagi keerulisemat aretada. Kuid teoreetiliselt olex asja kindlasti kergem parandada ,kui 1 kanal korras on ,sest nagu aru saan skeemi pole ja asi rohkem käsitööna tehtudAlati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)
Comment
-
palju maksma oleksid nõus... endal käedjalad tööd täis a ikka hea raha eest leiaks natuke aega..., muidugi tahaks enne asja näha..., osasid võimendeid on igaljuhul ilma skeemita võimatu(minu jaoks) parandada...
ja vajalikud jupid pead ise hankima... sest ple kyl sellistest transidest enne kuulnud...
Comment
Comment