Teade

Collapse
No announcement yet.

Q: Oomid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Q: Oomid

Kuna plaan hakata kunagi mingit subwuufrit ehitama ,aga võimu pole ka veel muretseda jõudnud,siis selline küsimus mis värk nende oomidega on?
    Kui mul on muusika keskus mis peaks olema 6 oomi,ja sellel on taga 6 oomised kõllid(siis võtan need ära),kas selle taha võib panna 4 oomise bassikõlli ,või 8 oomise? Kui mul on 4 oomine muusikakeskus ja selle taga ka 4 oomised kõllid,siis võib sinna taha panna 8 oomise bassikõlli või ei,loogiline et sinna võib panna 4 oomise.Ühesõnaga kas keskuse ja bassikõlli oomid peavad klappima?

Nüüd sai üks segane oomi jutt aga loodan et keegi mõistab mida ma küsida tahan ja vastab mulle kenasti

ei pea "klappima", lihtsalt kõlari oomid ei tohi olla väiksemad kui keskuse omad, suuremad võivad olla, saad lihtsalt natuke vähem võimsust sealt kätte

Comment

Niiet võiks hoopis olla vist 8 oomised kõllid,siis saaks enam vähem igalepoole taha ühendada

Comment

ei....peab olema nagu võimendi manual ütleb ....ega sa ometi ise ehitama ei hakka ...minu soovitus sulle osta auto võim pane silda eemalda kõrgsagedus osa

lisa 2mm traadiga traffo ...silda 4 Riffa kondet 10 000 uF kumbki ...vola bass missugune.(muide ma ise tegin nii Roadstari auto võimuga )

Comment

Originally posted by artofnoise@Apr 12 2005, 22:25
          ei....peab olema nagu võimendi manual ütleb ....ega sa ometi ise ehitama ei hakka ...minu soovitus sulle osta auto võim pane silda eemalda kõrgsagedus osa

lisa 2mm traadiga traffo ...silda 4 Riffa kondet 10 000 uF kumbki ...vola bass missugune.(muide ma ise tegin nii Roadstari auto võimuga )
          kle......siin käib jutt üldse keskusest mitte autovõimust ja suurema takistusega kõlareid TOHIB kasutada!!! Ja tuppa autovõimu sobitamine ei käi nii lihtsalt nagu sa arvad!

Uuri foorumit, siin sellest vääääga palju juttu olnud!

Comment

Originally posted by artofnoise@Apr 12 2005, 22:25

Katsuge rohkem nõu anda kui nii sama lobiseda :angry: Sellise jutu jaoks on olemas teised foorumid teistes kohtades.
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Niiet võiks osta siis vist ikka 8 oomised siis saab igale poole taha ühendada,on see õige?

Comment

Working...
              X