Teade

Collapse
No announcement yet.

belenea 102030

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

belenea 102030

häda on selles,kui lülitada ilma arvutita, siis raster tekib.ekraanile tuleb kiri:rea- ja kaadrisagedus 0kHz.ja lülib muidugi nagu korralikule monitorile kohane end välja.
    kui ma ta arvutiga ühendan, siis ta ennast välja ei lülita.kuid raster puudub.kõrgpinge on olemas,kiirenduspinge pealekeeramisel raster tekib, kuid puudub igasugune info ekraanil.ehk pakub keegi mõne asjaliku mõtte?

EEPROMI sisu segi!
    Toide maha, lühistad EEPROMi otsad 1,4. Toide peale. Lühistad (kui nüüd õigesti mäletan) otsad 4 ja 2või3). Samal ajal vajutad menüü nuppu. Peaks pilt tekkima. Edasi käid kõik seaded üle sest need on nüüd läinud.
    Seadeid muutes on küll nt. heledus normis aga regulaator näitab nulli. Kui reguleerima hakkad, kustub pilt korraks (siis loetakse null väärtus sisse) ja hakkab vastavalt regulaatori näidule kasvama. Sama kehtib muude reguleeringute kohta.
    Viga seotud ilmselt EEPROMi asumisega otse kuumeneva PTC kõrval?
    Tüüpviga antud mudelil.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ise kahtlustasin ka mälu.ainult,et mul seisab seal 24C08 ja pakutud varianti ma kasutada ei saa.see sobiks ehk mudelile 10 20 20, kus mäluks on 93C66.
      kas tähendab see seda, et pean otsima kuskilt mälu jaoks uue sisu pluss veel programmaatori selle kirjutamiseks? või on lootust kuidagi kergemini pääseda?

Comment

Proovi panna päris tühi mälu. Eelmine jutt käis tõesti 93XX mälu kohta.
        Kui muu ei aita, kopeeri (võimalusel) mõni korras mälu.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X