Teade

Collapse
No announcement yet.

Beko kõrgepingetrahvo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Beko kõrgepingetrahvo

Kõrgepinge lööb südamikku. Niisiis ühel hetkel hakkas sellist nalja tegema. Kuidas ma selle korda saaksin?
    Pilt ka:

Punased ristid näitavad enam-vähem kust kuhu lööb ja ring näitab kust südamik miskipärast pooleks on. KP-juhtme juurest on plastmass näritud, sest ma üritasin plastmassi eemaldada ja leida mingit tahmarada, mis võiks vea põhjus olla.

see on kindel märk, et küteperiood on algamas.uus trahvo tuleb panna.

Comment

kas see jama pildile ka kudagi mõjub?
      kui mõjub siis vist mu ühel vanal molul sama jama vist, pilt täiega väriseb, sees siriseb midagi jne

Comment

reatrahvo tuleb igal juhul vahetada,halvemal juhul põletab kogu teleri(monitori)maha. ikkagi 25-30tuhat volti.

Comment

Olen näinud parandamist silikooniga, toimib kah. Mingid plastist fiksaatorid, mis kaablit maandatud detailidest eemal hoiavad, on ka asjalikud.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kiirest Lasnamäele RENERKI ja osta uus trafo. Seda paikamis nalja sai proovitud kunagi aga ajapikku käis ainult kõva ülelöök trafost läbi ning seega päästis ainult reaka vahetus.
            MSN- taneltreima182@hotmail.com
            telefon katki.

Comment

Trafo saad kindlasti ka Tevalost!

Comment

Originally posted by Margus@Aug 27 2004, 13:24
                Trafo saad kindlasti ka Tevalost!

Comment

Vata 2 aastat tagsi oleks tevalost saanud 2 nädalaga kui tellida ( Kohapeal polnud seda tüüpi ))) nimelt RENERK on ametlik BEKO service teostaja seega sai kohapealt tookord :
                  MSN- taneltreima182@hotmail.com
                  telefon katki.

Comment

Tevalos seda tüüpi pole. Renekisse ongi nüüd minek. Proovisin igasugu sodi sinna vahele panna, aga läbilöök toimub ikka. Painutada ei saa midagi, sest läbilöök on trahvo ühest otsast, mitte juhtmest.

Äkki on kellelgi aimu, miks selline asi üldse juhtuma hakkas.

Elektrikule ütlen, et mul ka vahel molu siriseb ja pilt väriseb. Aitab tugev rusikalöök lagipähe.

Comment

Originally posted by Erki@Aug 27 2004, 20:50
                      Äkki on kellelgi aimu, miks selline asi üldse juhtuma hakkas.
                      Vist kordisti viga või tagasiside ahel katkenud (trafo HV "maa"koib katkenud). Ei ole ka täpselt aru saanud põhjusest ja lahkamine on keeruline
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by Erki@Aug 27 2004, 20:50
                        Elektrikule ütlen, et mul ka vahel molu siriseb ja pilt väriseb. Aitab tugev rusikalöök lagipähe.
                        oled kindel et aitab we , see on kohutav mis see molu teeb, oleks Sa ta pilti näind, ma küll ei kasuta seda molu, aga võiks korda saada

Comment

Reatrafol tekib kõrgepinge juhtmes ainult siis selline sädelus, kui seal on vahelduvkomponent sees. St, et alaldi pole enam korras ja alalispinge on vahelduvaga koos. Reatrafo peab ju muidu alalispinget välja andma.
                          Silikooniga parandades ei saa trafot korda. See lihtsalt ajutine eneserahustus rohkem.

Comment

asja nimi on isolatsiooni läbilöök.korras asjal on vooluring selline- kordisti, kineskoop, üldjuhe. kui kuskil on isolatsioon kehv, siis elektronid püüavad lühimat teed pidi jõuda üldjuhtmesse.(mida väiksem takistus on sel teel, seda vägevam säde)asi on võrreldav majakatusega. kui katus on terve, siis vesi jookseb pikimat maad mööda räästast alla. kui kusagil on auk, siis lühimat teed mööda tuppa.

Comment

Originally posted by kreeklane@Sep 23 2004, 13:16
                              asi on võrreldav majakatusega. kui katus on terve, siis vesi jookseb pikimat maad mööda räästast alla. kui kusagil on auk, siis lühimat teed mööda tuppa.
                              Vabandan OT pärast, kuid seda ma lihtsalt pidin tsiteerima
                              tänan mõnusa paralleeli eest
                              :lol: :lol:
                              Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Working...
                              X