Äkki on puldil nupp, millega saab pildi suurust muuta? Minu Finluxil on kolm valikut, Normal, 16:9 ja Movie, see viimane venitab pildi natuke suuremaks, umbes nii suureks, et veerand kanali märki on näha
Teade
Collapse
No announcement yet.
Televiisori pilt resulatsioonist väljas
Collapse
X
-
Milleks minna service menüüsse, kui teadmisi pole. See on ju tagajärgede likvideerimine ilma põhjuse likvideerimiseta.
Nokia teleritel on see tüüpviga, et pildi laius on ära muutunud ja muutub nii kuidas ise tahab. Viga on 12 mikrofaradises kondekas mis on bipolaarne ja suure pingega!!!
Uuri järele, kas teleris on selline kondekas
Comment
-
Mul uuel panasonikul ka pilt kõver nii 16:9 kui 14:9 ga
Eriti hästi on näha selle etv testtabeli ja selle uue ,,baar,, reklaami ajal
vasakult ülevalt on ikka kaugeltki silmaga hästi näha
kui panna 4:3 le siis pilt ok
See on mul see sama teler mis resetib!(üks vanem teema)
Kas Teil kel ka 16:9 teler on pildianomaaliaid?Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..
Comment
-
reguleerimise viga.tegelikult , ideaalne regleerimine ei õnnestu vist kunagi.alati jääb mingi kõverus sisse. kui elektrooniline reguleerimine ei aita, siis võetakse pisikesed magnetid ja tehakse sundkorrektsioon.kui kõverus on liiga suur, siis võib oletada, et magnet on ära kineskoobi küljest lahti tulnud.
reguleerimise järjekord on selline- algul tehakse elektrooniline korrektsioon. kui sellest jääb väheseks, siis lisatakse magnet ja asi algab otsast peale.ja nii mittu korda, kuni pilt on enamvähem ilus või otsustad et ära tüütab ja käib küll.
Comment
Comment