Teade

Collapse
No announcement yet.

EIZO monitor jamab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

EIZO monitor jamab

Tere! EIZO FlexScan F552-M
    Probleem siis selline...
    Pildikast ei taha hoida seadeid mälus
    Valgus,kontrast,pildi tsentreeritus jne.
    Asi kaob mälust siis,kui monitor välja lülitada,teha decauss,või kui ta iseennast n.n.
    puhkereziimi viib.
    Pole teda veel lahti võtnud-otsustasin enne targematelt küsida et:
    et kuidas on monitoridel mälublokk üles ehitatud? a"la pisike bios?
    Oleks väga tänulik,kui inffi saaks.
    Kolasin nii nendes kui ka hinnavaatluse foorumites,kuid ammendavat vastust ei saanud.Ehk siit siis... :huh:
    Pole olemas asja,mida ei saaks p...e keerata.

Mingitel moludel pidi ootama senikaua kuni nupustiku juures olev LED kustus. Siis alles salvestati. Eizoga oli kokkupuuteid küll aga mitte ei mäleta enam Vist pidi ka mõnevõrra ootama.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mul on sama jama, erinevuseks ainult see, et tegu on FlexScan F56-ga.mul ei õnnestunud isegi avastada, millise mäluga seal tegu on.nii et kui midagi avastad, anna kindlasti märku.

Comment

Tegelen praegu testimisega-midagi tarka veel öelda ei oska.Eizo ei anna selle molu kohta ka mingit inffi peale selle,et olla tootmisest maas ja üldised parameetrid.Manuali veel leida pole õnnestunud

Comment

seemidest leidsin ainult kaks tükki, MA1782 ja veel mingisuguse.mõlemad äärmiselt kehva kvaliteediga.

Comment

Mäluks on EEPROM kivi, BIOS on hoopis teine lugu. Oletan, et viga ikkagi kasutamises mitte kivis eneses.
            Nojah, EEPROMe on ka rohkem kui 1 tuksi läinud, eriti neid mis degaussimise PTC kõrval asuvad. Vii et seda võimalust välistada ei saa.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tänud vastajatele!
              Olen seda molu nüüd igati piinanud ja nuppe surunud-kasu ei mingit,jagu pole saanud.
              Sinna EEPROM-i mina küll sisse ronida ei suuda

Comment

Ei olegi vaja ronida, vaheta ära. Tee vanast kivist koopia ja kirjuta uude, siis tinuta sisse.

Comment

Working...
                X