Teade

Collapse
No announcement yet.

roheline laik telekas ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suht vana teema juba aga - panex siia kirja garantii vastuse. Ehk aitab kedagi teist tulevikus, kasv6i pildikasti valikul...
    Garantii jutu järgi tuleb välja, et see on enamuse odavate 28" telekate viga ja tuleneb sellest, et pildilautos ei saa suurema kontrastiga laiekraani äärtega hakkama. Umbes midagi niisugust mulle seletati, et keera kontrast maha jne. Et kui ntx jäähokit vaatad ja kogu aeg valge plats ees on, siis pead veel eraldi jubima. Niipalju teadmisex nendele kes 5-6k eest laiekraani ostavad...

Krm ma ple spetsialist aga no kui pood sellist myyb ja asi yldiselt teada probleem siis peax ehk hoiatama kah?:P V6i mis arvate? Ma saan aru sellest, et odavama hinnaklassi telekatel on pilt udusem ja igast extra korrigeerivaid ning muidu lahedaid lisajubinaid vähem on, aga on see siis normaalne kui hokit vaadates kogu aeg muru väljakul kasvab:P

Anyways, alustan poega suhtlemist mudeli vahetuse koha pealt. Vaatab mis saab.

Comment

Äkki nad tahtsid öelda et REAlaotus ei suuda piisavalt heleda ekraani puhul piisavat kõrgepinget tekitada. Kuidas siis roheline laik tekib, ei saa ma mitte aru. Äärmisel juhul võiks tekkida hall laik keskele sest sealt peaks koobi sees olev peegeldi paksem olema.
      Kummaline...
      Nii et ära seda viga ei parandatud?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

värvipuhtus on selline asi, mis peab ka kõige odavamal teleril korras olema.kindlasti võtta midagi ette, sest paari aasta pärast on pilt veel koledam.

Comment

paranduses aeti sulle küll jama,pole veel enne sellist asja kuulnud,nad peaks küll selle teleka korras oleva vastu vahetama.

Comment

kui laotuse värk ei suuda,siis on ju pilt kitsam või tekkivad mingid rastri moonutused,aga värvipuhtust see küll ei mõjuta.

Comment

Mul kah selline tunne, et aeti Sulle käojaani .
              Pakun, et mingi mingi korrektsioonimagnet paigast ära.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Teema l6petuseks siis niipalju -
                - Pood kust ostsin n6ustus ilma igasuguste seletamisteta asja tagasi v6tma
                (Systeem selles et neil oli miski leping parandusega, ja kogu see plära läraka omadustest pärines just parandusest, kuhu mind alguses suunati. Pärast helistasin poodi tagasi - mingeid probleeme
                - Thompson on muidu tore firma aga krm-krm ma neid pranclasi enam ei usu:P
                - Saan asemele samas hinnas asja kuna (puhh, 6nnex&#33 neid konkreetseid tompsone enam pole. Pakuvad miskit JVC-d (ikka 28"). On kellelgi mingeid soovitusi selles osas millist marki valida? Nii p6him6tteliselt...

Thx k6igile kes kommentaaridega aitasid!

Comment

aga mis puutuvad siia prantslased? ma ei imestaks üldse, kui see JVC oleks samast tehasest kui see THOMPSON. mõnest vene, kesk-aasia või türgi tehasest.

Comment

Ylekantud tähenduses, kulla Kreeklane...ja asi pole kokkupanekus vaid mudelis:P Kokku pangu minupärast kasv6i Lasnamäel.
                    Jaa, ilmaasjata ei loobunud EV Thompsoni radaripakkumisest...olex neil ka mingid mystilised rohelised lärakad ekraanil ja Natol kogu aeg defcon1 seet6ttu:P

Comment

ei, asi taandub alati kokkupanemiskohale. kui tegijal puudub harjumus midagi korralikult teha siis ei päästa ka kõige lollikindlam tehnoloogia.

Comment

Working...
                      X