Esmalt postitatud Mees Metsast poolt
Vaata postitust
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kas SD-vabalevikanalite kadumine mõjutab sind?
Collapse
X
-
Täiuslikum pilt oleks ikka olnud + huvitav lihtsalt, kas/kui palju selles osas mõttekaaslasi oleks.Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Comment
-
Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitustHämmastav, et nii vähe vastuseid? Tegudele!
ETV on täis vanu saateid, õgimist ja mõrvu.
Kell 12 räägitakse et kell on 7.00 ja tulevad viimased uudised.
SD lõpu suhtes toimus juba ka nihe.
Kogu see lugu tundub natuke nagu TV müüdikampaania.
OSTKE UUS!!!!!
Vist hakkan esialgu vaatama Jupiterist reklaamivabalt.
Eks tulevik näita mis saab.
Äkki tuleb foorumisse teem "Kuidas ehitada TV HD vastuvõtja"
Ootame ära.
Mida sealt VALIKUST selliste mõtetega valida?
Comment
-
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitustÄkki tuleb foorumisse teem "Kuidas ehitada TV HD vastuvõtja"
Vanematel 2 telekat, millest ühel sees Conaxi moodul, teise küljes vabalevi satikas. Kumbki ei saa ise hakkama T2 vastuvõtuga.
Mõlemale seega vaja uut digiboxi, aga 1 neist peaks võimaldama Conaxi mooduli kasutamist ja teine S2 vastuvõttu.
Samas tundub, et osad vastuvõtjad oskavad kaardi üle LANi (Wifi) jagada, osad lausa vastuvõetava striimi IP peale keerata (vanemale pole seda küll vaja, aga endale huvitav).
Osade kohta on küll märge, et T2 vastuvõtja, aga H264 toega.
Päris keeruline saab olema aru saada, kas asi ka meie tingimustes töötab.
Comment
-
Esmalt postitatud vanakool pooltVäike OT.
Mind see ei puuduta kuna nagunii nii maal kui linnas igal pool Lumaxi T2 digiboksid.
A mine tea, võibolla saab boxi ressurs enne otsa, kui muutused tulevad.
Esmalt postitatud vanakool pooltMind paneb hämmastama hoopis see et Kingissepa mastist tulevad 20 vabakanalit poola restiga on super pildikvaliteediga.
Linnas Elion koorib 30 euri lihtsa kodupaketi eest, no kvaliteet.. kohe meenub 90 ndate lõpp ja laenutusest võetud Fantoomi VHS
Comment
-
Meeterlaine antenni ei tahaks, dm antenniga sama võimeka antenni mõõdud oleksid liiga suured(kunagi isa ehitas soome tv vaatamiseks ca. 5m pikkuse antenni.). Samas 5. elemendiga antenn oleks veel enamvähem mõistlik(linnud rõõmustaks kindlasti). Soomlastel oli vist DNA meeterlainel, kahjuks pole viitsinud proovida kuidas meie suunas levib.
Comment
-
Olles küsitlusele vastanud "ei puuduta" ja siis seda teema pealkirja veel mitmed korrad silmanud, jõudis mulle kohale, et natuke ikka puudutab. Mul on sahtlipõhja kogunenud 2-3 DVB-T USB pulka, mida olen mõelnud müüki panna, et ehk kellelgi läheb vaja. No nüüd siis ilmselgelt kvalifitseerub see digiprügiks ja võib hoopis jäätmejaama viia.
Enda elu käib endiselt mediacenteri ja USB tuunerite peal, aga standard on D2. Kommertskanalitest puudust tunda ei oska, vabalevist naine ikka krimkasid vahib ja vahest jooksevad mingid muud saated taustaks.Toidan trolle!
Comment
-
Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust... 2-3 DVB-T USB pulka, mida olen mõelnud müüki panna, et ehk kellelgi läheb vaja. No nüüd siis ilmselgelt kvalifitseerub see digiprügiks...
Sõltuvalt kivist ka see: http://websdr.org/
Comment
-
Ei mõjuta, vaatan telekat vähe, Pärnus korteris Telia pakett mingi 200 kanaliga vms ja netiga.
Kasutan netti rohkem, telku seisab niisama suht.
Vahest panen telkus Youtube mängima, see suht kõik.
Soomes pole lepingut teinud, ei näe vajadust. Nett mobiilne (piiramatu) ja rohkem polegi vaja.
Vajadusel saab ju ETV jms asju netis vaadata, et telkut nagu ei vaata tundide viisi, polegi seda kunagi teinud.
Suvel plaanis maja osta ja algselt oli mõte, et noh naispereliikmele TV värk paika panna, aga see pole veel kindel ja pole läbi räägitud.
Ta harjunud juba netis kõike vaatama.
Ja praegu vist mingi pulgad vms arvutile välja mõeldud või mingid interneti lehed, kus mingid sajad kanalid sees.
Et see telku ongi nagu rohkem siis netis, kui püüab neid kanaleid.
Üldiselt ma ei saa ka istuda pikalt, lihtsalt vahtida telkut, tahan koguaeg midagi nokitseda, liigutada. Et ma ei viitsi jah kohapeal pikalt istuda.
Sati pannid vist ka moest läinud või ei?viimati muutis kasutaja Elektrik; 26 m 2020, 13:49.
Comment
-
Mulle tundub järelvaatamine suurem ajaraisk. Mul käib telekas kogu aeg taustaks aga eriti ei vaata, tuleb kõike, ka seda mida ise eales kuskilt ei otsiks ja värskeid uudiseid ka ilma et midagi klikkima peaks.
Aga kui mingeid saateid spetsjomm välja otsid siis peaks nagu vaatama ka.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitustSati pannid vist ka moest läinud või ei?
Sattidel on häid raadiokanaleid ka. Heli on mahlane, nüansirikas; samad netistriimid kodulehtedel on kompresseeritud, piiratud ribalaiusega ja plekise heliga.
Comment
-
Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitustSamas tundub, et osad vastuvõtjad oskavad kaardi üle LANi (Wifi) jagada, osad lausa vastuvõetava striimi IP peale keerata ...
Osade kohta on küll märge, et T2 vastuvõtja ... kas asi ka meie tingimustes töötab.
pole veel teemat uurima hakanud
just sõideti mulle kodus sisse, et teler ilma T2-ta, tv-teenus minimaaalne zuumi kaudu ja mingit box-i ka pole
korra vaatasin nüüd hiina asju ja loobusin, kuna c0nax pesaga android box on jube kallis
Comment
Comment