Plaanis osta selline isend millel dvd ja videokassett peal.Mis peaks ostmisel jälgima.Millise firma toodangut soovitaks jne.
Teade
Collapse
No announcement yet.
DVD VHS
Collapse
X
-
Originally posted by rain4@Oct 31 2004, 17:46
Muidu olen proovinud, et ikka mingeid kalleid dvd filme ei saa kasettile lasta... seal tehases mingi signaalid juba sees, et film tuleb häiretega...
Otsi guuglist ja foorumist .Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Macrovision ja DCSS koopiakaitsed on DVD plaatidele salvestatud, kui neid pole, peaks kopeerida saama ka sellise "kombainiga". Mõni mängib isegi DivX. Aga tundub, et mehaanika sellistel pillidel suht viletsavõitu. Mitut head asja ühes kestas on vist palju tahetud .
Muidu, DVD-R ja DVD+R "söövad" enamus uuematest mängijatest, üsna harva ka DVD-RAM'i.
Enamus vanemaid pille ei soostu mängima DVD+R...nende laser loeb plaadi alguses teatud bitte, ja kui need näitavad, et tegu pole DVD-ROM'ga (tehase "originaal" DVD), siis teatavad, et NO DISC. Mõned kõrvetajaid toetavad ka bitsettingut...plaadi algusesse kirjutatakse infoks DVD-ROM ja nii petetakse ka vanemad mängijad ära.
Comment
-
Ostsin just hiljuti Philipsi DVD/VHS mängija Dvp721 oli markeering vist (täpselt ei mäelta ja vaatama ei viitsi ka minna :P ) Pildikvaliteet on enam-vähem normaalne. Muidugi telekas, mis pilti näitab, mängib ka rolli.
Edit:
Üks selline küssa, et sellel samal mängijal on DivX tugi ka ja subtiitrid vist samuti. Aga ta ei taha subtiitreid kuidagi näidata. Kui ma arvutist filmi plaadile panen, kas subtiitrid peavad mingis spetsiaalses formaadis olema või kuidas see asi käib? Kui keegi viitsib vaevuda mu probleemile lahendust otsima, siis oleks super.
Vahur
Comment
-
Hakkas silma LG. Unitediga olid kurvad lood aastat 5 tagasi mingi raadioga.Usaldus kadus pärast seda juhtumit.
Üks selline küssa, et sellel samal mängijal on DivX tugi ka ja subtiitrid vist samuti. Aga ta ei taha subtiitreid kuidagi näidata. Kui ma arvutist filmi plaadile panen, kas subtiitrid peavad mingis spetsiaalses formaadis olema või kuidas see asi käib? Kui keegi viitsib vaevuda mu probleemile lahendust otsima, siis oleks super.
Aga lühidalt: subtiitrid soovitavalt samal plaadil formaadis .srt või .sub ja hea, kui sama nimega, mis film ise. Toksi Googlesse oma mängija mark, kui veab, on olemas mängijale uuem firmware, mis võibolla toetab subtiitreid.
Comment
Comment