Tere! Mure selline. Videokaart asus radeon 9200se/TD ja tahaks pilti telekasse saada s-video kaabli abil aga ei mingit kippu ega kõppu. Praegu on tehase üleminek s-video to rca sellega toimib aga hullud häired sees.Kas võib olla ,et 7pin otsik ei kasuta standard pinne ?? Ja kui ei siis millised need õiged võiks olla? Ette tänades!
Teade
Collapse
No announcement yet.
radeon 9200se pilti telekasse ei saa
Collapse
X
-
Unustasin lisada, et ülemineku kaabli s-video otsikust tuleb signaal mitte standartsest otsast. See on 3 relise keskmine kontakt.
Kui tugevad häired, siis jah, tingitud ilmselt kehvast maandusest, aga kontrolli, kas telekal on ikka svideo sisend ja menüüst sellele lülitud.
Comment
-
Jah..... Ei aita antenni äravõtmine ega ka maandamine, nimelt polegi kohta kuhu maandada.Asi selles ,et tv ühes toas pc teises. Oma 10m juhet nende vahel. Ja tahaks ikkagi teada kas standardse s-video kaabli abil on asi võimalik tööle saada? Dvd-l mingit erisetingut pole vähemasti niipalju kui mina tean (pioneer htz-7) Dvdst tvsse käib läbi scart pesa. Proovisin antenni varjestust el. kilbis maa kaabli külge maandada, ei midagi...
Comment
-
Jah..... Ei aita antenni äravõtmine ega ka maandamine, nimelt polegi kohta kuhu maandada.Asi selles ,et tv ühes toas pc teises. Oma 10m juhet nende vahel. Ja tahaks ikkagi teada kas standardse s-video kaabli abil on asi võimalik tööle saada? Dvd-l mingit erisetingut pole vähemasti niipalju kui mina tean (pioneer htz-7) Dvdst tvsse käib läbi scart pesa. Proovisin antenni varjestust el. kilbis maa kaabli külge maandada, ei midagi...
Unustasin lisada, et ülemineku kaabli s-video otsikust tuleb signaal mitte standartsest otsast. See on 3 relise keskmine kontakt.
kui arvuti tagant on juba üleminek s-video > rca kas siis peab telekat ümber lülitama s-videole? mina ei pea oma nvidia gf.... kaardiga
Comment
-
s-video juhe korras , testriga üle kontrollitud. Sobib videokaardi väljundisse ja dvd sisendisse aga mitte mingit krõpsu kah ei tee kui otsad külge panna. tv ja arvuti korpuse vahel 3,5 v vahelduv voolu...........................
LEIDSIN vea üles, asi hoopis dvd s , nimelt kui kasutada s-video sisendit siis tuleb kasutada ka s-video väljundit (dvd > tv), rca väljundist ei tule muffigi, aga ÄITÄHH kõigile abipakkujatele!!!!!!
Comment
Comment