Teade

Collapse
No announcement yet.

svideo värvid häiretega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

minu sharp on selline.vanematel oli täiendav kommutaator, uutel toimub äratundmine automaatselt, kommutaator on videoprotsessori sees.

Comment

Arvuti nüüd otse tv-ga ühendatud ,sama jama. ftp://neoon:12345@ftp.starman.ee/
      seal pilt (photo001.jpg) enamvähem arusaadav pilt nendest häiretest. Fotokas on kah muidugi mänguasi ja teeb asja pisut hullemaks.

Comment

kas proovisid mõlemast scardist?tee pilt oma ühendusest ka.ja kui pikka ühendusjuhet kasutad?

Comment

Pildid üleval, suurt midagi näha pole. Ei saa tvd lahti kiskuda. Tõin pesa taha välja .
          Juhe 10 m pikk või mõtlesid seda juhet mille jootsin , see on 25cm pikk

Comment

miks sa arvuti scarti ühendasid, seal on ju eraldi svhs pesa olemas.võta telekal antenn tagant ära ja vaata, kas midagi muutub. ühtlasi vaata ka e-uudiste foorumit.

Comment

See svideo ongi minu enda pandud. Antenni äravõtmine ei muuda midagi. E uudistesse süvenen nüüd põhjalikult äitähh viite eest.

Comment

minu sharp on selline.vanematel oli täiendav kommutaator, uutel toimub äratundmine automaatselt, kommutaator on videoprotsessori sees.
                Tuleb nõustuda . Seniloetu põhjal olen aru saanud, et taolist kommuteerimist kasutatakse väga harva. Et nagu SCART pesa lisamine oleks odavam kui kommutaator või sellega protsessor.

Comment

Selgus ikkagi ,et minu tv-l ei olegi s-video toetust. Värvid peksid kusagilt lihtsalt sisse ja sellest ka häired . Tegin selle composite video triki ära, kondekas vahele ja valmis. SUURED TÄNUD kõigile kes viitsisid abistava käe ulatada!

Comment

Working...
                  X