Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha DVD S550

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha DVD S550

Oleks vaja sellel isendil (DVD S550) Divx subtiitrid tööle saada.
    Tean, et toetab *.srt aga siiski ei näita (tunnistab, et on olemas).
    Selle vea peaks parandama softi upgrade aga kas keegi on seda teinud,
    kui siis ehk annaks mõne juhise ning räägiks lähemalt, mis ja kuidas.

Äkki on kellegil sama, probleem olnud ning sellele lahenduse leidnud?
    Ette tänades!

Saad ehk sealt targemaks:
    http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/iko...gi?;act=SF;f=1

Comment

Tundub,et keegi siis juba selle uue yamaha divx mängija omanik... Isegi juba mõnda aega pead murdnud küsimusega, millise divx mängija võiks endale muretseda... kas Pioneer-i, Yamaha või Philipsi või hoopis Sony. Seega olen ikka päris mitmeid päevi netis "kolanud" ja erinevaid foorumeid lugenud ning lehekülgi külastanud.
      Yamaha kohta leiad natuke infot siit (s.h. kus kohast ja kuidas saada uus soft sellele mängijale):
      YAMAHA DVD S550

Ehk viitsiksid siia kirja panna, mis kallutas sind just Yamahat valima ning oled sa hetkel oma valikuga rahul? Olen seda mängijat Expert-is müügil näinud aga seal oli ta koos resiiveriga. Kui see saladus ei ole siis mis hinnaga see Yamaha dvd deck eraldi Eestis saadaval on?
      20+ aastat elfafoorumis

Comment

Sai ostetud aasta alguses yamaha receiver. Eks see oli kõige suurem mõjutaja miks ostsin just yamaha DVD. Nu jah va kõlarid mis on Radiotehnika SM1000.
        Ise olen väha rahul kui va see, et peab selle softi upgrade ära tegema.
        Muidi ostsin selle isendi ON/OFF-ist 2998.-

Nüüd on plaanis järgmise aasta alguses muretseda subwoofer ja tagumised kõlarid. Kui on mingeid soovitusi siis andke aga tuld.

Comment

Working...
        X