probleem on selles et s-video kaablit mööda jõuab ainult mustvalge pilt.soovitati teha uus juhe mis kasutaks telekal teist sisendit kas see parandaks asja kui teha vahe jupp s-video ja skart pistiku vahele.või hoopis s- video ja rca vahele.siin kõik näidatud
Teade
Collapse
No announcement yet.
pilt arvutist telekasse
Collapse
X
-
Hea oleks proovida mõne teise telekaga, millel S-Video sisend kindlasti töötab. Praegu ei saa aru, kas läpakast ei tule värve või telekal S ei tööta.
Vaata ka juhet, kas pistikutes 4 kontakti normaalsed...vahest mõni on "sisse surutud" ja ei anna ühendust. Kui saad mõõda ka testriga (multimeetriga) üle.
Comment
-
Minuteada kõigil tv-väljundiga kaartidel on ainult 2 dac'i peal ja siis ühte neist kasutatakse komposiidi tegemiseks kui vaja. Ümberlülitusi on erinevaid - osa reageerivad värvisoone takistusele, osad tarkvarale.
Kas su tv-kaardiga ei tulenud kaasa mingit komposiidile üleminekut? Sel juhul ühenda sellega ja kõik korras.
Comment
-
minul sai videokaardil valida, kumba signaali tahad.kaardil on ainult svhs pesa. kui valida komposiitvideo, siis tuleb signaal juhtmes ainult mööda heleduskanali soont ja annab tavalises telekas värvilise pildi.
Comment
-
Tere,
Mul ka sarnane mure.Kaart on ATI 9550,sellel on s-video väljund.Telekal aga s-video sisendit pole,ainult scart.Ostsin siis sellise scart adapteri mis läheb s video juhtme otsa.Pilt tuleb küll telekasse,kuid on mustvalge ja häält pole.Olen proovinud igasuguseid setinguid kuid ikka sama jama.Nvidia kaardiga samas saab pildi värviliseks kuid häält ikka ei tule.
Comment
-
Radeon 9550 peab olema lisaks S-Video väljundile ka Composite video väljund. Kasuta seda, sest nähtavasti su telekas ei söö S-Videot. Kui kaardil endal ei ole selleks RCA pesa, siis peab olema mingi üleminekujuhe komplektis.
See S-Video>RCA ülemineku jupp annab küll värvilise pildi, kuid kvaliteedilt halvema, kui et kasutaksid kaardi Composite video väljundit.
Ja...S-Video juhtmes jooksevad ainult videosignaalid, audio tuleb eraldi viia.
Comment
-
Suht vähesed telekad söövad Scart pesa kaudu S-videot. Sharp kasutab sellist varianti ja ega süsteemil midagi paha pole. Mul endal sharp 100MHz , kui aru ei saa, miks läheb valge taust äärtes just arvtist telekasse vaadates tumedamaks, hiljem normaliseerub aga alguses on selline tunne nagu keegi litsuks tugeva magneti telekale küljelt sisse.
Comment
Comment