Teade

Collapse
No announcement yet.

pilt arvutist telekasse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tere

mul ka: ati radeon 9550 ja pilt telekas mustvalge!

juhe on: scart-svideo (mingeid lisajuhtmeid ja otsikuid ei ole)

telekaid on kaks: mõlemad mingid vanad samsungid....ühel on ainult scart ja teisel ainult rca pistikud!!

olen uurinud ja puurinud igalt poolt ja asjale pole siiani konkreetset vastust saanud!

mis ma siis tegema pean, et pildi värviliseks saaks??

Comment

need samsungid ei toeta SVHS-i. pead videokaardil valima komposiit(tavaline)video.

Comment

sellel videokaardil ei anna valida sellist asja!

kas siis tõesti mingit lahendust ei ole kui tuleb uus telekas osta?? ...miks nad üldse müüvad selliseid kaableid ma ei saa aru? Poes peaks olema suur silt et osta omale kõige pealt uus telekas ...siis tule kaabli järgi!

ostsin 200 eegu eest selle scart-s-video kaabli ja nüüd pole sellega midagi teha nagu aru saan??

kas tõesti siis mingeid vahejuppe vms pole leiutatud?? ...igast nodi on aga sellist asja pole olemas et saaks videokaarti ja ükskõik millist telekat ühendada ilma et sellest mingi jama tuleks??

keegi mingis foorumis rääkis et pöördus oma murega tevalo poodi ja seal tehti 50 krooni eest tema kaablile mingid muudatused ja olidki telkul värvid olemas! On keegi teadlik??

Comment

korras....värvid olemas!!

tevalo:

juhe kaasa.... uus ots.... 5minutit....... 49 eeku.... ja valmis!!

case closed!

Comment

omitronis tehakse seda samamoodi.
            aga minul selline probleem et pildi saan ilusti telekasse, värvid olemas, kõik töötab.
            Ainult, et pilt on jube halva kvaliteediga ja filme ei näita, ehk siis selles aknas kust peaks pilt tulema on lihtsalt must pilt.

Comment

Frequency, see osa kus video peaks tulema (pleieri aken või selle full screen) nimetatakse "overlay"-ks. Kõik sõltub sellest, mis videokaart sul on, kas TV on seatud primary-ks või clone-ks, missugust pleierit kasutad jne.
              Kuidas arvuti-telekas omavahel ühendatud?

Comment

Videokaardiks on geforce fx5200. Juhtmed on selliselt, et s-video otsik tuleb arvutist, see läheb üle emaseks rca-ks ja sealt tavalise kahepoolse rca-ga telekasse. tv on pandud clone`iks. Playeritest kasutan BS-playerit, winampi ja media playerit.
                Milles võib siis probleem olla, et "overlay" on lihtsalt must pilt?

Comment

Proovi nii, et teleka pilt täpselt sama, mis arvutiekraanil ehk siis primary, ma ei tea kuidas FX5200, aga osa kaarte ei saada "ovarlay"-d clone kuvarisse, ehk sinul siis TV-sse, siis ei jäägi palju muud üle, kui lasta reso alla 800x600 (1024x768) ja panna TV primary-ks
                  Radeonil on näiteks Display Properties/Settings/Advanced/Overlay/Clone mode options/Theater mode. See lubab sõltumatult pilti kuvarisse ja (videot) TV-sse.
                  Vaata, ehk sinulgi display settingutes mida muuta annab. BS Player on OK, MediaPlayer võib jama olla, olenevalt versioonist. Sellest palju parem on Mediaplayer Classic, mis tasuta saadaval.

Comment

Working...
                  X