Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleemid filmi vaatamisega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleemid filmi vaatamisega

1.Sai soetatud DVD kirjutaja Lite- on. Kriipisin netist tõmmatud filme CD peale, aga osa filme ei lähe plaadi pealt käima. Siis sai külapeal teise arvutisse mindud- üks film hakkas näitama- pärast kodus proovisin ja ikka ei tõõta. Arvutis muidu kõik filmid näitasid- ühte filmi kirjutasin kaks korda, aga ei midagi. Muidu kõigil olid AVI fail. Arvuti ise pentium 4, ge force 4mx440 Kas kirjutamisega mingi jama. Segane jutt?
    2. Probleem jälle teleri pildiga- kui film telekas jookseb siis subtiitrid osadel filmidel ei tule teleka ekraanile, aga arvuti monitoril on. Olen muutnud sõnade ja tausta värve, aga ei midagi.Kusagil on vist näpukas?

1. Selles võib kirjutaja süüdi olla, millele teatud (loe: viletsad) toorikud ei meeldi. Mul oli sama probleem Ricoh CD kirjutajaga...oli plaatide suhtes üsna valiv, samas kirjutas justkui normaalselt (teistel lugejatel mängisid) aga omakirjutatud asju lugeda ei tahtnud.
    2. Mis pleierit kasutad? Võibolla su pleier ei oska lugeda mõnda subtiitrite formaati - .sub, .txt ja .srt on põhilised. Missugused neist ei tule?

Comment

2. proovi subtiidrid filmis keskele panna. vaata, mis siis teeb.

Comment

Tänan vastuste eest- proovisin kallimate plaatide peale lasta ja ilusti hakkasid filmid jooksma. Subtiitreid veel ei ole jõudnud katsetada. Vaatan bs playeriga. Huvitav oleks teada, mis minu arvutil viga, et ühte filmi teises arvutis näitas, aga minul mitte?

Comment

See üks film ilmselt viletsa tooriku peal. Teise CD-ROM luges selle välja, sinu oma mitte. Üldse soovitaks ka filme salvestada veidi aeglasema kiirusega. Kui odav toorik, siis mitte üle 16x...kui parem, siis 32x. Need suuremad kiirused 48x ja 52x tuleks filmide puhul ära unustada. Ka plaadi (filmi) säilivuse mõttes.
          Sama kehtib DVD toorikute kohta. 2x kiirus on odavamate puhul parim, 4x kallimatel. 8x/12x/16x video salvestusel DVD-le ei soovita.

Comment

Working...
          X