Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Jep, aga kes oskaks aidata DIVX subtiitrite lugemise koha pealt.........
Subtiitrid on plaadile kirjutatud aga järsku on vale laiendi nimega, et ei toimi.
Originally posted by atline@Nov 28 2004, 13:44 Jep, aga kes oskaks aidata DIVX subtiitrite lugemise koha pealt.........
Subtiitrid on plaadile kirjutatud aga järsku on vale laiendi nimega, et ei toimi.
faililaiend peaks olema .sub
minul töötab kyll niimoodi..
okei, vaatasin järgi plaadi peal olevad ning laiendiks .sub ,isegi 2 versiooni aga subtiitreid ikka pole...
arvutis asi toimib kui nt. BS player'iga vaadata aga kodukino omas ei toimi.Järsku vaja menüüst midagi valida või kinnitada
Seda .SUB laiendit on ka üle ühe variandi, tuleb leida katse-eksituse meetodiga see õige (Subtitles Workshop vähemalt pakkus neid ~10 erinevat .SUB-i).
Sa ikka enne filmi vaatamist selle FILM.SUB ka aktiveerisid?
Üldiselt enne subtitles nupuga valid subtiitrite faili ja siis alles filmi.
Kui on .sub fail, siis ava see arvutis prooviks Notepad-ga...peavad olema kaadrite numbrid, mil subtiitrid kuvatakse. Muidu peaks nad olema DVDSubtitle formaadis, kui .sub ja SubRip formaadis, kui .srt - mõlemaid peaks (vähemalt 737) mängima.
Nii, mina isiklikult sain subtiitrid käima selle info sarnaselt et faili nimi peab olema nii avi kui sub failil TÄPSELT ühesugune..nii nagu ka eelnevalt siin keegi pakkus ja asi toimib.Kindlasti tasub PHILIPSI kodulehelt ka uus soft peale lasta- pidi mitmed asjad ära korrastama.
Tänud ka vastajatele!
Originally posted by loggy@Nov 27 2004, 15:43 kuidas saab softi sisse lugeda ja mis versiooni kasutada et mängiks kõike regioone ja näitaks ka subtiitreid.
ette tänades loggy
dvd foorumis on selle kohta minu teemat, kus asja põhjalikult lahatud.
aitäh abi eest,proovin toimetada teie juhiste järgi.
uue softi sain ka kenasti peale,menüüsse tuli miskit nati juurde,pole veel korralikult vaadanud.
PS.Kas kellelgi veel on 3900 mudelil vent läbi?Mul vaevu pool aastat vana ja vent teeb kohutavat äält.
Comment