Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD mängijale subtiitrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    DVD mängijale subtiitrid

    Sai ostetud DVD mängija Silva Schneider mudeliks on: DVD 404 - DivX

    Kuidas oleks võimalik saada ise kirjutatud filmidele alla ka subtiitrid, olen proovind igasugust moodi, täpselt identsed nimed erinevad laiendid jne.
    Kas keegi on sellega ennem kokku puutunud ja oskab aidata?

    as nõnda ei sa nagu osadel filmidel on et kohe kui filmi tõmbad on nagu ned subtiitrid kaasas, st kohe kui tööle panevad hakkavad jooksma, mitte et peab ise tõmbama, kas näitex filmi kylge neid lisada ei annaks?
    Info võib olla ELUOHTLIK!

    #2
    Filmi külge annab neid küll panna, võtad filmi lahti ja pakid koos subtiitritega tagasi kinni. Mind aitas divx.com või otsimine märgusõnaga"add subtitles to divx". Seda kahjuks ei tea, kuidas DVD mängijas eraldi failina subtiitrid peale loeks, minu oma seda igatahes ei võimalda. Osadel mängijatel piisab vist tõesti ainult samanimelise subtiitrite faili lisamisest.

    Comment


      #3
      Näiteks Philips DVP630-l saad enne filmi vaatama asumist plaadimenüüst sobiliku subtiitrifaili välja valida ning siis nende subtiitritega koos filmi vaadata. Fail ei pea vist olema isegi filmiga samanimeline.
      Mõned kasulikud lingid info otsimiseks:
      http://forums.divx.com/viewforum.php?forum=21
      http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/ikonboard.cgi

      Comment


        #4
        kas seda mängijat ei sa kuidagi muuta sub või srt faili toega mängijax et saax vaadata subtiitritega?
        uurisin sealt DVD.ee-st ka asja aga targemaks ei saanud, samuti googeldasin, midagi sellist leidsin mis tegi kyll subtiitrid arvutis filmile pysivaks yxkõik millega avada aga plaadile pannes polndu kasu.
        Info võib olla ELUOHTLIK!

        Comment


          #5
          Selleks, et subtiitrid filmile püsivaks panna, tuleb need filmi "kõrvetada", see eeldab kogu filmi ümberkonverteerimist ja kvaliteet paratamatult halveneb.
          Kui film DVD formaadis, siis võib subtiitrid (näiteks eestikeelsed) lisada menüüsse...kah suht keeruline protsess, sest eelnevalt tuleb need filmiga sünkrooni ajada (Subtitle Workshop jne.) seejärel konverteerida vajalikku formaati, mida kasutatav authoring programm toetab. Näiteks Sonic DVD Producer tahab hoopis .sst formaati.
          Kui subakad ikkagi koos DivX või Xvid filmiga vastavasse mängijasse, siis tavaliselt tootja lehelt saab abi, kui on olemas mängijale mingi firmware, mis neid näidata oskab.
          Mingi list DivX toetavatert pleierites ja kasutajate hinnangud: http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DV...&Submit2=Search
          PS. Olen täheldanud, et mida uuem pleier, seda raskem on saada infot subtiitrite toetuse kohta. Üks on see, mida manuaalis lubatakse, aga teine on tegelikkus, mis kasutajate kogemustele toetub ja uuematel (tundmatutel) pleieritel on see kogemus veel üsna väheldane.

          To Crash: Kõrveta plaadi filmiga ja lisa sama subtiiter 3-s formaadis: .txt, .sub, .srt ja kui plaat mängijas ja subtitles nuppu puldil vajutad, kas annab ekraanil mingit võimalust e. kas tunneb üldse ära, et plaadil sellised failid eksisteerivad?

          Comment


            #6
            olen tähele jah pannud et uute mängjate kohta on raske midagi leida...ma ple isegi kodukat sel firmal leidnud...yritasin kyll googeldada aga sain aint myygi pakumisi
            Info võib olla ELUOHTLIK!

            Comment


              #7
              nagu ma õieti aru saan mudeli nimest on tegemist DivX toega mängijaga-sel juhul peaks olema lihtne toiming..kõrvetad filmi plaadile ja ka subtiitrid.TÄHTIS ON,ET FILMI NIMI ja SUBTIITRITE NIMI oleksid täpselt ühesugused. nt. TEVALO.avi ja TEVALO.sub ning mängija peaks automaatselt ära tundma.

              Comment


                #8
                proovitud...aga ei töötand see asi :unsure:
                Info võib olla ELUOHTLIK!

                Comment


                  #9
                  Võbolla aitab see: http://www.dvdboard.de/forum/showthread.ph...&threadid=62298
                  ...kahjuks saksa keeles ja mitte mõhkugi ei jaga
                  Niipalju sain aru, et mängija kasutab MT1389DE nimelist protsessorit. Võibolla aitaks otsing sellise nimega .

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by atline@Dec 19 2004, 22:19
                    TÄHTIS ON,ET FILMI NIMI ja SUBTIITRITE NIMI oleksid täpselt ühesugused.
                    Kusjuures ei pea alati olema, sai proovitud mitut erinevat formaati texti teha, ning et neid hiljem katsetamise ajal eristada, olid erinevad nimed. Töötab ka erinevate nimedega (vähemalt Philips DVD737 kohta käib see jutt, teistel mudelitel võimalikud variandid)
                    Head susserdamist !

                    Comment


                      #11
                      Sama nimega peab subtiiter olema arvutis vaatamiseks. Siis tabab pleier (BSPlayer, Mediaplayer Classic jne.) automaatselt filmile subtiitri lisada.
                      Eraldiseisvates pleierites tulevad subbakad enamasti eraldi lisada. Mõnel võib see lausa teisel plaadil olla...laetakse Subtitles käsuga enne sisse, siis alles filmiplaat käima. Seepärast pole sub-faili nimi enamasti oluline.

                      Comment


                        #12
                        Isiklikult võin öelda, et nt. PHILIPS LX3900SA töötab küll sellise süsteemiga, kui sama plaadi peal on nii filmi fail ja subtiitrite fail -täpselt sarnased ja töötab ideaalselt.Kohe kui oli erinev faili nimi,subtiitrid puudusid...loomulikult on võimalus subtiitrid üldse välja lülitada, selleks on puldil SUBTITLE nupp.Kindlasti tasuks uurida millise faililaiendiga subtiitreid DVD-mängija toetab, ka see loeb. Kindlasti uuri ka veel sellist lehte nagu dvd.ee

                        Comment


                          #13
                          Ja kui on erineva(te) nime(de)ga, siis ju tuleb algul sõita soovitud subtiitri faili peale ja vajutada puldil nuppu "subtitles", mille peale tulb kiri ekraanile: "subtitles on". Vajadusel saab seda siis välja lülitada. Mingi variant oli neid ka mitu valida ja hiljem vaatamise ajal sai ümber lülitada ...
                          Head susserdamist !

                          Comment


                            #14
                            No kui plaat sisse panna siis mängija näitab ainult filmi isegi siis kui subtiitrite failid on peal, ja subtiitrite nuppu vajutades lööb lihtsalt yless nurka keelumärgi ja kõik

                            yritasin uurida sealt saksakeelsest foorumist...tõlkisin päris palju txt ära aga ega asi paremax ei läinud aint seda sain veel teada et Grand Prix DVD 404 - DivX ja Silva Schneider DVD 404 - DivX on täpselt yhed ja samad mängijad.
                            Info võib olla ELUOHTLIK!

                            Comment


                              #15
                              Mis faililaiendiga see subtiitrite fail seal plaadi peal on?

                              Comment

                              Working...
                              X