Teade

Collapse
No announcement yet.

LCD Projektor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LCD Projektor

Asi nimelt selles et on vajadus projektorit omada.
    Võtsin siis ette ja hakkasin nikerdama asja südamex präega proovijaox kasutan SONY käsikaamera LCD paneeli. asi just parajas mõõdus aga asi selles et punktitihedus natsa suur.
    ja projektorix kasutasin mingit vana vene "MARS" nimelist projektorit sealt vikasin välja kõik teapositivi vaatamisex mineva kola ja läätsede asukohta vahetasin ka natukene ja asi kusjuures toimib ilusti.
    lambix on 24V 250W
    asi olex selles et kas keegi oskab öelda et kus saada 4*6 suurust LCD paneeli millele olex võimalik kohe TV signaal sisse lasta siis olex asi ideaalne

Tahad vist öelda, et eraldusvõime on LCD-l liiga väike, mitte et punktitihedus liiga suur. See kusagil 150000...200000 pikselit ja projekteerimiseks tõesti nigel.
    Vanema laptopi ekraan sobiks. Ehk saad ideid: http://www20.tomshardware.com/howto/20041113/
    Väike ja hea resolutsiooniga värviline LCD on kindlasti väga kalli asi.

Comment

ostad pisikese LCD teleka.mõnel pool saab sellise alla 2500 kätte. ühendad antenni ja vooluvõrguga, ja pilt tuleb.laptopi ekraani kasutamisel tuleb veel nuputada, et kuidas tv signaal sisse lasta

Comment

ja ai selles et ma ei kasuta suurt LCD vaid tikutoosi suurust
        sest tahan teha väikese projektori mida saaks ilusti koti topida ja kaasa tarida
        aga ma siin tegelesin selle asjaga et kui asi natukene fookusest välja keerata siis ei häiri
        ja selle LCD andmeid ma rohkem ei tea kui võin panna siia kaamera margi millelt selle väja koukisin
        SONY CCD-TRV418E
        ja see täikse teleka varjant mis jookseb LCD ekraaniga on mõeldav küll aga ma olen tsinud aga pole nii väikest leidnud veelˇ
        kui keegi oskab nõu anda kus sellist leida olexin tänulik

Comment

kunagi oli vanades Raadio ajakirjades juttu, et kuidas ehitada videoprojektorit.seal kasutati vist 25cm ekraaniga värvitelekat.ehk annab midagi sealt üle võtta.
          see telekas, mida ma silmas pidasin peaks vist 12cm ekraaniga olema,mina nägin teda jõhvis,aga kindlasti peaks ta üle eesti saada olema.

Comment

Selle kaamera LCD on tõesti kehvapoolne. 2,5 tolline diagonaal ja ainult 61600 pikselit. Võrdluseks: täisformaadis video on 414720 pikselit.
            Väike ja kvaliteetne LCD siiski harv nähtus, isegi kallimate kaamerate 3,5-tollised pole üle 250 tuh. pikseli.
            Ei usu, et mõistliku hinnaga midagi head ja väikest saad.

Comment

ega see ja kavaliteetne pole aga kui aus ola siis ajab see asja täitsa ära
              aga küsimus seline ka veel et kui miskit muud varjanti välja ei mängi siis ostax ühe tuksis kaamera ja kougix sealt selle LCD osa välja koos sinna juurde kuuluva elektroonikaga ja kas keegi oskab öelda et kus lasta sellele siis TV signaal sisse vai siis S-video

see mis präega on on proovix pean silmas seda LCD sest kaamera on täielikult töökorras ei taha ära lõhkuda

Comment

Oleneb muidugi kaamerast. Tavaliselt LCD displei taga asub D/A konverter, see tahab saada RGB signaale koos sünkroga, samuti S-Video/RGB dekooder, eraldi trükkplaadil koos EEPROM-ga, mis heldust/kontrasti/värvust lubab seada. Kui nii, siis üsna lihtne juhus. Aga kui suurel plaadil integreerituna teiste protsessoritega, siis risk selles, et kui osta vigane kaamera, ei tarvitse displei üldse tööle minna.

Comment

mul 4 *5 senti on v'ike usa telku lcd

Comment

sorry 4*6 mul neid kaks tahaks ka omale projektorit teha aga kas lamp lcd liialt ei kuumuta [QUOTE]

Comment

ja sellex peab kindlasti kvarts klaasi vahele panema muidu oli jah kohe musat selle LCD paneeli ja kui oled nendest jublakatest huvitatud siis mul on üx komplekt veel üle võin mingi raha eest maha müüa
                      siis kondensor koos kvarts klaasiga

ja sinna valguse kaali vahele peab ühe arkazooli panma muidu jäid lambi õõgniidi jäljed ekraanile

Comment

aga kus kaugl muidu asud ise ma töötan linnas ja siin o kõik vajalik olemas et kui olex sul võimalik mulle tööjuurde tulla siis saax kohe asja ära katsetada ja vajadusel sulle ka need osad maha müüa

ja kas see USA LCD ka PAL värvisüsteemi lahti haukab

Comment

võin pakkuda sellise
                          http://www.hot.ee/ilmarnur/IMG_0633.JPG (385KB)
                          PAL süsteem, videosisend, 12V toitepinge.

Comment

ja mis selle punkti samm ehk pixlite tihedus on ja mis hind on ja kuna oled seal ise miskit teinud siis tahax ka täpsemaid pilte asjast ja tehtud töödest selle ümber

Comment

Kahjuks punkti tiheduse kohta ei oska öelda, kuna asjal pole konkreetset toote numbrit, mille kaudu infot saada. Ekraan peaks olema NEC-i toode.
                              Ise olen teinud niipalju, et vahetanud 1 SMD transistori (oli katki) tavakorpuses transistori vastu. Need 2 potensiomeetrit on värvi ja heleduse reguleerimiseks.
                              Valge/must juhe- video, punane/must- toide.
                              http://www.hot.ee/ilmarnur/IMG_0637.JPG
                              Hinda paku ise. Kui huvitatud, siis ehk privas edasi (pole müügi foorum).

Comment

Working...
                              X