Otsustasin siis kõpuks kah oma arvuti teleriga ära ühendada. Selle lehekülje järgi. Enamus skeeme guugeldades olid samad ja otsustasin selle järgi teha. Jootsin kokku ja ühendasin ära. Proovisin siis kas töötab. Ei läinud tööle :huh: . Vaatasin üle ja jootsin uuesti ja vahetasin otsi ja proovisin kondensaatorit teisiti ühendada ja ilma kondensaatorita, aga mitte mõhkugi Mitte sahinat ka! Proovisin nii arvuti kui ka DVD mängija peal. Endal on juba mõistus otsas! Kas oskate äkki midagi soovitada? Ma kontrollisin veel mitu korda üle aga lühiseid ja külmi jooteid ei ole. Aju jookseb juba kokku. :blink:
Teade
Collapse
No announcement yet.
S-video ----> komposiit
Collapse
X
-
Kas arvuti S-Video pesast tuleb üldse mingi videosignaal?
Kas teleril õige sisend valitud ja menüüst ka seatud (kui selline on)?
Juhe korras?
Jootsid ikka õigesti?
Kui kondensaator vilets, siis mustvalge peab ikka tulema...niisiis huvitab sind peamiselt Y (Luminance) signaal, et veendude juhtme korrasolekus ja sisendi toimivuses.
-
Teleril on sisend valitud, juhe on testriga järgi proovitud, joodetud skeemi järgi ja ka proovisin igat teist moodi, sisendist tuleva signaali koht ütlen nii palju et arvutist peaks tulema ikka, aga DVD mängijast tuleb kindlasti. Kondekaid provisin eri suuruseid.
Kõige rohkem ajab segadusse see et pilt mitte eisahise ega tule ka mustvalgelt. h34r:
Comment
-
Mh...aga teleril see videosisend? Tegu ilmselt RCA pesaga kusagil esipaneelil kui õigesti mõistan. Kontrolli, kas ikka toimib. DVD-mängijast vii lihtsalt üks traat S-Video pesa Y kontaktilt nr.3 teleri RCA pesa keskmisesse kontakti ja nr.1 kontakt RCA pesa o-rõnga peale: see on mass. Mustvalge pilt peab tulema, kui teleri sisend toimib.
Comment
-
Teleri sisend töötab, sest mul DVD mängija on kogu aeg komposiidi pealt. :unsure:
veel üks võimalus-usina katsetamise käigus oled oma videokaardi väljundi läbi lasknud.see käib väga kergesti kui töötava teleri/arvuti korral pistikuid torkida ja vahetada.
Ma jaman täna veel natuka ja kui tööle ei saa siis lähen ostan kaabli kuskilt ära.
Comment
-
sellel teleril puudub svhs sisend.ainult komposiitvideo.dvd mängijal pead valima komposiitvideo väljundi.(tavaliselt on ta svhs väljundil)siis läheb pilt värviliseks.
aga kas sa oma videokaardil üldse aktiviseerisid teleri väljundi?see tuleb kaardi sättetest paika panna, muidu ei tule sealt midagi välja.
Comment
Comment