Teade

Collapse
No announcement yet.

Pilt ja heli synkrooni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pilt ja heli synkrooni

On selline probleem filmi vaadates DVD mängjaga et pilt roomab helile paar sek aeglasemalt järgi. Arvutis mängib kenasti. Olen proovinud eri plaate. Praegu RW peal. DVD mängja on Grand Prix/Silva schneider DVD 404 DivX

Video on *.avi formaadis

Video:
    Frame rate 25 frames/sec
    Data rate 114kbps
    Video sample size 24 bit
    Video Compression DivX codec

Audio:
    bit rate 127 kbps
    Audio formaat MPEG layer-3

Ega ma midagi targemat oskagi õelda selle kohta.
    Arvan et asi on mingis formaadis mida mängja ei taha eriti toetada vms.
    Lisainfo:http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/ikonboard...t=ST;f=1;t=1093
    7-mendas postituses on täpsemalt DVD mängjast.
    Info võib olla ELUOHTLIK!

Tee see video lahti VirtualDub-ga. Seal Audio/Interleaving ja Delay audio track by paned numbri näiteks 2000ms (heli tuleb siis 2 sek pärast videot). Seejärel Video all Direct Stream Copy ja salvestad (File/Save As AVI) oma filmi.
    Muidu võib põhjuseid mitu olla, võimalik et mp3 heli on variable bitrate (enamasti kasutusel constant bitrate) ja sellest ei saa pleier aru.
    Muidugi arvutis ei mängi siis enam nii kenasti... .

Comment

mp3 heliga on mul endal ka parajat ikaldust olnud; millegipärast tahab see tõesti mõnikord sünkrost välja joosta.

Comment

sai tehtud nagu sebastian soovitas (Tänud selle eest).
        Aga hästi imelik on see et kui panin alguses peaegu täpselt paika siis mida film edasi seda rohkem tuli heli varem...vahe suurenes vist yhtlaselt, siis vaatasin lõpust asja ja lõpus oli ilusasti synkroonis. Hästi imelik lugu
        Info võib olla ELUOHTLIK!

Comment

See on .avi kui formaadi viga, et ei oska heliga alati sünkroonis olla. Kui heli .wav formaadis, siis asi nati lihtsam...mp3 (sest pakitud) aga ajab pleierid segadusse.
          Vahest aitab kui video lihtsalt VirtualDubi-st "läbi lasta"...teha samuti see direct stream copy igasugu settinguid muutmata. Seal on Audio all juba algselt interleave audio every 1 frames...võibolla seob heli ja pildi paremini kokku. Prooviks võib seda ka muuta nt. interleave every 10 frames.

Comment

Working...
          X