Teade

Collapse
No announcement yet.

TV kaabel - pilt triibuline ja heli sahiseb.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TV kaabel - pilt triibuline ja heli sahiseb.

Tere!

Minul siis väikene mure Starmani kaablist tuleva TV pildiga.
    Näiteks TV3 pilt näeb välja selline:

Nagu näha jooksevad üle ekraani triibud, aga see viga ei ole kõikidel kanalitel.

Heli kvaliteet ei ole ka hea. Pilt helist:

Hea oleks kui helipildilt saaks seda lillat (müra) vähemaks.

Kas probleem võib olla selles, et kaablit on kahest kohast jagatud.
    Tuppa tuleb üks ots, mis on kaheks tehtud ja see teine ots veel omakorda kaheks tehtud. Selles siis jookseb TV+Internet ja teises lihtsalt TV. Kas oleks targem jagada see üks ots kohe kolmeks? Kuna kaabel on ise jagatud siis ehk on pistikud ka valesti külge paigaldatud. Ehk on ka mingit "signaalivõimendit" või midagi vahele pista?

Ehk oskate te mind kuidagi moodi aidata.

esimeseks mõteks on, et signaal on liiga nõrk.proovimiseks tuleb jagajad vahelt ära võtta ja teler otse taha panna.kui läheb korda, siis tuleb jagamine ringi teha,kahe jagaja asemele panna üks,mis signaali kolmeks jagaks.

Comment

Originally posted by kreeklane@Apr 25 2005, 08:43
      proovimiseks tuleb jagajad vahelt ära võtta ja teler otse taha panna.kui läheb korda...
      Proovsin siis järgi ja pistsin arvuti sinna kaabli otsa, mis tuppa tuppa tuleb. Pilt läks küll teravamaks aga triibud TV3-e kanalil jäid alles. Seega on siis juba tuppa tulev signaal nõrga võitu? On seda kuidagi võimalik võimendada, paremaks teha?

Comment

kusjuures mul on ka täpselt samamoodi diagonaalsed triibud starmani tv3 peal (asukoht õismäe). lisaks sellele ETV nicami heli parem kanal praksub aeg-ajalt ja PRO7 nicami heli mõlemad kanalid klipivad. Samas teiste kanalite nicam stereoga ja nende kanalite monoheliga on kõik korras. Ei tea, kas peaks starmanile kaebama minema?

Comment

h34r: mul lasnamäe tänaval sama jama,,,mõtlesin, et mul korteri sisene jagaja teeb mingit jama, kuid ei. Telekakaardist salvestasin pildi ja sama triibuline, kui eelkõnelejatel.

Hetkel kiired ajad pole neid starmani tegelinskeid viitsinud tülitada, kuid mingi kamm on neil TV3 signaaliga

:blink: pole just kõige suurem tehnika spets, aga minu arust hakkasid, muutus mul pilt selliseks siiru-viiruliseks siis, kui starman tegi hullud kampaaniad oma telefonile....seda väidet ei saa võtta puhta tõena, lihtsalt tähelepanek.

:lol: paistab, et hinnatõus mõjub kvaliteedile,,,regresiivselt
          http://tingmarprog.wordpress.com/

Comment

Working...
          X