Teade

Collapse
No announcement yet.

teleri RGB sisend

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

teleri RGB sisend

kas keegi on puutunud kokku sarnase probleemiga,signaali võtan philipsi dvd mängijast?puudub nii rea, kui ka kaadrisünkro.

YUV peal ei ole või
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Nii palju kui mina tean, ei puuduta signaali kodeerimise standard kuidagi sünkrot. Aga sünkro võib ka põhimõtteliselt tagurpidi olla...
      Mida oss näitab?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

vaatasin oma juhtme üle, mõtlesin et olen ta valesti kokku pannud.aga kõik paistab õige olema.mängijaks on philips DVP520.menüüdest(ega ka kasutusjuhendist)ei leidnud ka võimalust väljundi valimiseks.RGB lülitamine toimub scardi 16.jalal.imelik on see, et midagi ei muutu kui ma selle otsa lahti jätan

Comment

16. jalg peaks 1...3V puhul teleka RGB rezhiimile lülima aga peab vist ühendama massiga ka 18. jala (blanking ground)...ehk seal katkestus.
          Muidu mul Pana RV32 DVD-mängija, sel annab menüüst valida kas RGB ja kui, siis annab ka pinge 16. jalale. Sony klõpsib end rõõmsalt ümber RGB-le kohe kui mängija sisse lülida ja kui mingi 5 minti mängijat ei puudu, siis läheb asi endiseks, TV või Video-IN.
          Ps. kindlasti tead SCART'i pinne...aga kontrolli ehk üle http://www.hardwarebook.net/connector/av/scart.html

Comment

nii, osalistele on lahkamine tehtud ja asi selgunud.mul jäi sünkroots puudu.scardi 20.jalale tuleb anda sünkrosignaal(tavaline videosignaal).segadus tuli sellest,et juhtme tegin käepärastest vahenditest(monitori signaalijuhtmest,sellist lollust korrata ei maksaks), pilt tuli sama kvaliteediga kui tavalise video korral.ja nii ma ei saanudki aru, et RGB juba funkab.lootsin ju paremat kvaliteeti
            siit moraal,kui tahate RGB juhet teha, siis kasutage korraliku 75 oomist kaablit.

Comment

Ei viitsi uut teemat teha,lisan siia h34r: .Mul on selline jama ühe telekaga,et RGB kaudu on pilt jube tume(nagu heledus oleks maha keeratud).Uurisin tiba teleka sisemust veidi.Sisend jookseb TDA 8362A peale.Telekas on muidugi paras imebetsill ka (Telestar).On mingi võimalus seda kuidagi normaalselt tööle saada?DVD ja juhtme viga ei ole.Vana Daewoo mängib normaalselt RGB kaudu.Tööle läheb automaatselt,kui DVD sisse lülitan mõlema telekaga.

Comment

TDA8362-l reguleeritakse heledust 17. jalal ja kontrastsust 25. jalal. Heleduse jalal peaks olema datasheedi järgi umbes +2,5 volti. Kruti menüüst heledust ja mõõda üle nii TV kui DVD rezhiimil...kontrolli muidugi ka trükkplaati.

Comment

mul oi sama kui dvd mängija oli ühendatud teleriga läbi svhs pistuku,ja läbi scardi ka tavalise videosisendiga.RGB sisendi lülimisel oli pilt väga-väga tume ja punaka tooniga.

Comment

Rajad olid nagu terved.Ega see heleduse ja kontrastsuse pealekeeramine midagi ei anna.Ütleme nii,et 16:9 pildi mustad ääred lähevad heledaks küll aga pilt all on ikka tume.Nagu oleks gamma paigast ära.Ei viitsi praegu telekat lahti ka kruvida,et pingeid mõõta.Kusjuures värvid on õiged,niipalju kui sealt alt aru saab.

Comment

Working...
                    X