Teade

Collapse
No announcement yet.

väljalülituv telekas ja antennivõimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

väljalülituv telekas ja antennivõimendi

mul on üks telekas, mis juba pikemat aega lülitab ennast ise välja. kusjuures seda teeb ta reklaamide ja tavasaadete ajal. mitte kunagi telekast tulevate filmide ega AV kanalilt sisenevate asjade puhul. telekas on paar korda tulemuseta remondis käinud. ühesõnaga, mitu korda on tahtmine tekkinud see aparaat aknast alla visata (alla 2-aasta vanune panasonic 29'&#39. keegi pole osanud probleemile seletust anda.
    nüüd sain kätte vist mingi niidiotsa. nimelt: meil on eramaja, katusel antennid, mis kogunevad antennifiltritesse ja võimendisse, ning jagunevad kolmeks. ühe teleka nn. omanikud sõitsid mitmeks päevaks ära. ja telekas töötab laitmatult. tekkisid küsimused, millele paluks asjatundjate vastuseid:
    1. kas kogu see jama võib olla tingitud mingist võimendi/filtriprobleemist (et ei jõua signaale võimendada, kui kõik aparaadid taga on vms.)?
    2. miks väljalülitumine ei toimu filmide ajal, vaid ainult siis kui algab reklaam? ja ühesama reklaami ajal võib ta seda mitu korda teha, filmi jätkudes aga mitte. kas tegemist on erinevate signaalidega?
    3. miks toimub selline asi ainult minu telekaga aga mitte teistega?

ühesõnaga olen segaduses... kes asja jagab, aidake.
    tänan

alusta sellest, et kontrolli kas antennivõim jms teema on maandatud? Näiteks splitteritel on selline kruvi koht tavaliselt, kust saab kenasti ta ära maandada. Mingi selline koht tuleks igatahes maandada elektrikilbi maanduslati külge ära. Muidugi oleks hea mõte samal ajal kõigi telekate tagant kaablid lahti ühendada kui ise lööki saada ei taha - äkki midagi lekib ja splitter on mingi pinge all. Juhtmega see küll ühtlustatakse, kuid juhtme panemisel võib ise mõlema vahele jääda.

Comment

mul oli ka sama jama ainult PHILIPS 32 tollise telekaga ja sellel oli selline lugu et kinekal oli sinise värvi kahur juba väsinud kuigi telekas polnud 3 aastatki vana ja sellest see reklaamise ajal välja lükkamine sest siis on eledam pilt ja värvid sa võid proovida seda et keera telekal menüüst kontrasti maha see aitas mingix ajax aga präegusex on see teleka sisu mul tõstetud teise teleka sisse mille kineskoop oli 28tolli ja mängib siiamaani ilusti ilma ühegi väljalükketa

mis selle pilipsi uskumatu oli et samas pilt oli veel täitsa ok kõik kolm värvi täitsa ok aga näe telku süsteem juba rakendus et välja lükkas

Comment

Se sniu telekas on lausa ideaalne...aga piisaks ju sellestki kui reklaami ajal heli maha tõmbaks

Reklaamid on üldiselt heledamad => koobi kiire vool on suurem. Kui kaitse on ääre peal, võib ehk välja lülitada.
        Naabri teleka mõja aga nii vist ei seleta.
        Äkki tõesti antenni maanduse viga?
        Või ehk lekib võrgu toite filter (need konded võrguotste ja maa vahel)?
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kunagi oli juhus-klient käis kaebama,et pilt kaob ära.tõi töökotta,ilusasti töötas.käisime kodus,ka töötas.vähemalt meie pildi kadumist ei täheldanud.siis klient täpsustas,et see juhtub õhtuti,tavaliselt peale 22.00
          egas siis midagi,tuli õhtul vaatama minna ja näe imet-pilt kaduski.mida siis asja uurimine näitas? tegu oli 4 korteriga majaga ja naabrimees oli korralik inimene ja õhtul magama minnes tõmbas kõik pistikud seinast välja.antennivõimendi oma ka.nii olid lood,
          ega ma ütle et sul sama viga,aga alusta oma antennisüsteemist.teler on remondis käinud,teise antenniga proovitud-järelikult võime teda korras olevaks lugeda.

Comment

pingutasin üle kõik s-pistikud, üks natuke logises. kuna teised telekaomanikud pole veel tagasi, siis ei saa hetkeseisu kontrollida. maandusevärk tundub kahtlane, sest praegu on kõik ok. juba mitmendat päeva on ok. samuti ei saa keegi võimendit välja lülitada, ja pealegi kui see väljalülitumine telekal toimub, pole tegemist mingi kindla kellaajaga, vaid see toimub pidevalt (ja sel kellaajal võib ka teistel telekas mängida). aga ma ootan nad ära ja proovin uuesti, kui nende telekas on sisse lülitatud.
            aga igal juhul aitähh näpunäidete eest! ja kui kellelgi veel arvamusi on, kirjutage. tahaks sellest poltergeistist vabaneda.

Comment

Working...
            X