mul on üks telekas, mis juba pikemat aega lülitab ennast ise välja. kusjuures seda teeb ta reklaamide ja tavasaadete ajal. mitte kunagi telekast tulevate filmide ega AV kanalilt sisenevate asjade puhul. telekas on paar korda tulemuseta remondis käinud. ühesõnaga, mitu korda on tahtmine tekkinud see aparaat aknast alla visata (alla 2-aasta vanune panasonic 29''. keegi pole osanud probleemile seletust anda.
nüüd sain kätte vist mingi niidiotsa. nimelt: meil on eramaja, katusel antennid, mis kogunevad antennifiltritesse ja võimendisse, ning jagunevad kolmeks. ühe teleka nn. omanikud sõitsid mitmeks päevaks ära. ja telekas töötab laitmatult. tekkisid küsimused, millele paluks asjatundjate vastuseid:
1. kas kogu see jama võib olla tingitud mingist võimendi/filtriprobleemist (et ei jõua signaale võimendada, kui kõik aparaadid taga on vms.)?
2. miks väljalülitumine ei toimu filmide ajal, vaid ainult siis kui algab reklaam? ja ühesama reklaami ajal võib ta seda mitu korda teha, filmi jätkudes aga mitte. kas tegemist on erinevate signaalidega?
3. miks toimub selline asi ainult minu telekaga aga mitte teistega?
ühesõnaga olen segaduses... kes asja jagab, aidake.
tänan
nüüd sain kätte vist mingi niidiotsa. nimelt: meil on eramaja, katusel antennid, mis kogunevad antennifiltritesse ja võimendisse, ning jagunevad kolmeks. ühe teleka nn. omanikud sõitsid mitmeks päevaks ära. ja telekas töötab laitmatult. tekkisid küsimused, millele paluks asjatundjate vastuseid:
1. kas kogu see jama võib olla tingitud mingist võimendi/filtriprobleemist (et ei jõua signaale võimendada, kui kõik aparaadid taga on vms.)?
2. miks väljalülitumine ei toimu filmide ajal, vaid ainult siis kui algab reklaam? ja ühesama reklaami ajal võib ta seda mitu korda teha, filmi jätkudes aga mitte. kas tegemist on erinevate signaalidega?
3. miks toimub selline asi ainult minu telekaga aga mitte teistega?
ühesõnaga olen segaduses... kes asja jagab, aidake.
tänan
Comment