Teade

Collapse
No announcement yet.

tv pistikupesa sakib

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ints@Jul 20 2005, 15:44
    Ma ei saa aru :blink: Mis mõte on osta sinna lisaks antennivõimendi,kui on võimalik osta õige (väikse sumbuvusega) antennipesa?
    Milline on "õige" antennipesa? Kas ma pean siseneva signaali võimsuse kuidagimoodi ära mõõtma, et poest omale täpselt "õige" pesa muretseda? Või käin rõõmsalt mööda poode ringi ja ostan 3-4 erinevate parameetritega pesa ´a 250 EEK tk ja siis muudkui proovin rõõmsalt. Kui "õige" pesa on väikese sumbuvusega (nagu selgub), mille jaoks siis need suure sumbuvusega pesad üldse on?

Minu poolt mainitud antennivõimu variant on näide otse elust. Mingile suvalisele, näiteks pagarist Jaanile, pole mõtet rääkida sumbuvusest ja dB-st. Kui kallis pesa on kord ostetud, siis teeb Jaan veel väljamineku võimu peale, kuna võimendi eesmärk peaks küll kõigile selge olema - võimendada.
    Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Miks sa pead uue pesa ostma? :wacko: Lihtsalt viid selle ostetud pesa tagasi ja VAHETAD selle ringi.Suure sumbuvusega pesad (toodetakse abonendi sumbuvustega 4dB,8dB,10dB,14dB) on mõeldud kasutamiseks sellistel juhtudel,kui sul on vajadust teha jada ühendus (mitu telekat ühe sisendkaabli taha).Erinevate sumbuvustega saab kombineerida enam-vähem ühtlase signaalinivoo erinevates abonentides (telekates).
      Mul on tunne,et see kauplus,kust sa selle pesa ostsid,ei tunne seda teemat.Nad ilmselt ei tee vahet erinevatel TV pesadel.

Täppide ilmumine näitab kuskil kehva kontakti,
      Täppide ilmumine näitab ka nõrka signaalinivood,nagu antud juhul.

Samas kui enam muud üle jää,siis tuleb see skeem vist üldse eemaltada ja otse rada panna.
      Ma ei oska ennast enam paremini väljendada,aga kordan veelkord,et ÄRA lõhu seda ostetud pesa,vaid mine ja VAHETA see ringi.
      Mingile suvalisele, näiteks pagarist Jaanile, pole mõtet rääkida sumbuvusest ja dB-st.
      No sellisel juhul võiks pagar Jaan jääda oma eriala juurde (küpsetada kooke) ja lasta oma TV ühendus teha inimesel,kes seda asja tunneb.
      Milline on "õige" antennipesa? Kas ma pean siseneva signaali võimsuse kuidagimoodi ära mõõtma, et poest omale täpselt "õige" pesa muretseda?
      Õige pesa on "lõpupesa" (üksikpesa,end-wall socket).Sumbuvusega 0,5...1dB UHF sagedusalas.Ise sa seda signaalinivood ära mõõta ei saa.Selleks on tarvis spetsiaalne mõõteriist.
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Asi korras.Sai oomipoest pesa,millele õnneks sobis vana kate 100%.

Comment

Mul samuti probleem 12dB TV-pistikupesadega. Nimelt ostsin need ja panin ilusti paika, aga nüüd on signaal nendest pesadest nii nõrk. Sain siit foorumist nüüd teada, et tegemist on läbijooksu seinapesadega. Aga läbijooksuga mul tegemist ongi. Kas ma võin läbijooksu pesadeks panna ka 0,5dB pesad (lõpupeasad)? Või on mu ainuke lootus, et saan kunagi tugevama TV signaali?

Comment

Lõpupesasid läbi jooksma panna sul ei õnnestu. Siis pead võimendi panema.

Muideks lõpu ja läbijooksupesade vahet saab nii teha, et lõpupesadel pole lihtsalt seda kruvi kuhu alla läbijooks kinnitada. Kruvi koht on, aga ostes pole lihtsalt kruvi küljes.
            Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Working...
            X