Teade

Collapse
No announcement yet.

mure finluxi telekaga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    mure finluxi telekaga

    Tere,

    Telekaks veidi vanem Finlux 3024F, mure siis selline, et telekat välja lülides püsib telekas stand-by rešiimis pool sekundit ja siis on kutu, et uuesti käivitada tuleb pealüliti välja lülida, paar sekundit oodata, sisse lülida ja koheselt puldilt kanal valida - telekas käivitub ja pilt jääb ette. Kui nüüd hiljem puldist TV sulgeda on jälle sama probleem, et telekas ei jää stand-by rešiimi. ja järgmisel käivitamisel vaja sama eelkirjeldatud protseduur läbida. On kellelgi ideid milles probeelm võiks olla ja kuhu pöörduda et soodsalt korda saaks?

    Terv,

    kristjan

    #2
    vii parandusse.tundub et viga on mõnes el.lüütkondensaatoris,aga ise sa selle vaevalt leiad.pealegi on nende telerite skeemiga alati üks jama,kunagi ei leia sellist mis tarvis.

    Comment


      #3
      vaata lüüte, kui mõni on "kummis"/kõrbenud/sulanud plastkihiga/soojaallikaka(teka)(takistid,transide radikad,paispoolid) kontaktis.
      -Artificial_Intelligent-

      Comment


        #4
        Kreeklasel on õigus(Tere kreeklane) , pirtsakas ja ületuunitud telekas. Jamasin ise hiljuti sellisega, õnneks sain korda, aga jändamist oli palju...
        Sorry, vana teema juba, peab kuupäevi tähelepanelikumalt lugema..

        Comment

        Working...
        X