Teade

Collapse
No announcement yet.

finlux hotel tv

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    finlux hotel tv

    mul on telekas finlux hotel tv type 112 mis ei taha enam antenni tunnistada: pilti ette ei võta(näitab halli virvendavat pilti), antennipesa sai just parandatud, äkki on varjestuses asi. vidde telekal näitab antenn ilusat pilti, nii et antennis seda viga ei ole. :unsure:
    -Artificial_Intelligent-

    #2
    kas enne antennipesa parandamist näitas korralikult?

    Comment


      #3
      enne näitas, siis tuli pesa ära ja keskmine elektrood murdus ära. ma asendasin selle 2cm pika isoleeritud peenkiudjuhtmega, ja jootsin pesa tagasi
      -Artificial_Intelligent-

      Comment


        #4
        vaata oma parandus üle.kuskil on kas katkestus või siis liigne tinaplönn.

        Comment


          #5
          katkestust ei ole, joodetud juhe annab head kontakti. ka tinaplömme-j#%ne ei ole. äkki trans f999 läbi :unsure: , see k.s.v. juures. seda sai ka joodetud, varje eraldamisel tuli üks jalg jootest lahti. :angry: pärast kontrollin maja antenniga, kui ei aita, kontrollin või vahetan transi ära.
          -Artificial_Intelligent-

          Comment


            #6
            transistor võib ka muidugi läbi olla,aga seal peaks kolm sellist transistori olema.iga sagedusala jaoks eraldi.vaevalt et kõik kolm korraga läbi läksid.

            Comment


              #7
              trans on üksik, seal juures tda3541kiip, tda4445akiip, ofw g3201-kb/u2kiip?. emiteri ja baasi vahel tak (pruun hall punane kuld kuld) teisel pool plokki on kolm bc557 ja sda2112-2 kiip. kiipe veel- sda2010, mc144111p, tea2014a, sda2116, tda1236, tda3562a- seal juures kolm bf tn 881, tda2006- samal vaskradikal ph bd241a, ua7812csp 8537, dioodid, takid, konded, 3 tunneldioodi,transid (c547x13, f421x3,c557x1, bf442x3), mõned paispoolid, kvarts (3000khz), seadetakid, seadekonde. ps. ma kontrollin selle transi ära.
              -Artificial_Intelligent-

              Comment


                #8
                telekas on kui pinnuks silmas. :angry: keegi teadjam rääkigu kas on mõted parandama hakata :blink: või parem uus osta h34r: ? sest mul jõle kange tahtmine selle laiali lammutada :unsure: ja kineka aknast alla saata. :lol: seal on lüüte mida võimu ehitamisel kasutada saab. :unsure:
                -Artificial_Intelligent-

                Comment


                  #9
                  kas pildimaterjali ei saaks.kuidagi ei suuda ette kujutada et mis sa seal tegid.antennipesa peaks asuma kanaliselektori küljes,sul läheb jutt aga sujuvalt kogu teleri peale.

                  Comment


                    #10
                    kahjuks fotokat ei ole, ega pole kuskilt võtta ka. pesa on metallist karbi küljes (kõrgsagedusvõim.) samamoodi nagu tehases pandi. traadijupi asemel on is. juhe, transistor, mida joota sai, on "metalltara" sees koos kolme kiibi ja muu jubinaga. seal oli vist kaan ka peal, sest see telku on saadud n.ö. second hand tulemusel, ma ei tea mis see eelmine omanik tegi või mida eraldas. sammuti ei reageeri ka nupud telku kõlli kohal. midagi läbi seal ka ei tundu olevat(puuduvad kõrbemisjäljed. katsetamisel tuli veel üks viga. tööle lülitates näitab 2x8 indikaatoril kriipsu, pildi võtab ette kui hoida pealüliti peale sisse lülitamist sees. kaugjuhtimispuldile ei reageeri. sama ka kõigi nuppude kohta. ilma kaaneta viliseb mis jube. tühjad pesad:1 9kontaktiga,2 7kontaktist,2 13kontaktist. <_<
                    -Artificial_Intelligent-

                    Comment

                    Working...
                    X