Teade

Collapse
No announcement yet.

Standalone DVD-player vs. DVD-ROM

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Standalone DVD-player vs. DVD-ROM

    Ei tea, kas on kõige õigem koht küsimiseks, kuid küsija suu pihta ei pidavat ju lööma.
    Probleem selline, et tahan DVD plaate vaadata. Kumb on mõttekam osta - kas iseseisev DVD mängija, või siis lihtsalt DVD-ROM arvutisse ja läbi selle? Kogemus eraldiasetsevate mängijatega on, aga kokkupuuted DVD-ROM`iga on nullilähedased. Minu väike aju genereeris sellise teooria, et kui mul on juba üsna kobe videokaart arvutis, siis see suudab ju päris hea pildi valmis meisterdada. Samuti on soundikaart täitsa norm (24 bit Audigy2) ja see peaks valemite ja teooria järgi suht talutava signaali võimendisse saatma. On mul mõtet siis jamada üldse DVD mängijaga, kui DVD-ROM teeks asja ära? Korralikum DVD on alates 2k ja arvutisse rom alates 600. Hinnavahe on suht suur minujaoks, et seda teemat tõstatada.
    Vabandust, kui selline teema on juba olemas kuskil, kuid mina esmapilgul ei leidnud. Või kui keegi teab mõnda teist foorumit, kus on sellest pikemalt juttu, siis oleks väga tänulik lingi eest.
    Aitäh.
    Tuleb lihtsalt täiega panna!

    #2
    Tere.

    Ma ei tea kuidas on lood teiega, aga mulle näiteks ei meeldi kõike läbi arvuti lasta. 1. DVD vaatamisel/kuulamisel on arvuti hõivatud. 2. Arvuti undab. 3. DVD rom peaks olema puldiga. 4. DVD, võim, cd deck, resiiver ja muud vigurid koos on ikka ilusamad, kui üks ulguv kirst nurgas.

    Comment

    Working...
    X