Teade

Collapse
No announcement yet.

Kineskoop A68ESF002X43

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kineskoop A68ESF002X43

Umbes 10-11 aastat vana Philipsi 29 tolline 100 Hz teler ütles töölepingu üles. Algas kõik sellest, et realaotustrafo põles läbi, sai siis trafo ära vahetatud. Pilt ei olnud enam endine, särav ja terav vaid tuhm ja luitunud, timmida seda paremaks eriti ei saanud.
    Töötas umbes kolm nädalat, siis ei tulnud enam pilt kohe ette, see aeg pikenes, kuni nädala pärast jäi telekas täiesti pimedaks. Seisab mul garaazis ja võtab ruumi. Kineskoop A68ESF002X43
    Kas sellist kasutatud ja töökorras või uut kineskoopi tänapäeval ka saada on ja mis hinnaga? Tasub seda üldse enam parandada?

kui kineskoop läbi,siis on õige aeg uus teler osta.praegu võib juhtuda et et uus teler on kineskoobiga samas hinnas.

Comment

Originally posted by kreeklane@Oct 31 2005, 21:14
      kui kineskoop läbi,siis on õige aeg uus teler osta.praegu võib juhtuda et et uus teler on kineskoobiga samas hinnas.
      Ostsingi Panasonic TX-29PX10P, oli eelmisest umbes kaks ja pool korda odavam
      (tõsi hinnadki on vahepeal tublisti langenud). Tundub, et ka samavõrra viletsam. Kui pildiga
      võib veel rahul olla, Philipsiga seda küll võrrelda ei anna, Philipsi pilt oli kõrgem tase. Philips oli tippmudel Pana paraku seda ei ole. Hääl ületas kõik ootused,
      sellist sisinat ja kuminat nagu see teler suudab tekitada ei olegi kuulnud. Et telerit oleks võimalik kuulata on tämber maha võetud, sisin kadus, aga kumiseb endiselt, tõsi vähemal määral. Või sattus mulle selline kehva eksemplar? Garantiisse asja ka ei ole sest kõik nagu töötab ju. Pult ja muud lisatoimingud on veel omaette teema.
      Olen seda nüüd üle poole aastat kasutanud, aga ei suuda harjuda Panasonicu inseneride vaimusünnitisega. Või võiks seda nimetada lausa firma filosoofiaks.
      Ilmselt sain selle tootega ka oma rahale katet, mille välja käisin!
      Tekkiski mõte, et äkki saab vanast telerist veel asja.

Comment

ära seda panasonicut nii väga süüdista.kui sa oleks praegu philipsi ostnud,siis oleksid samamoodi pettunud.praegune suund on selline,et teleris valjukatest ei peagi korralik heli tulema.teleri all peab olema 5*100W kodukino võimendi ja kogu heli sellest.
        NB!kui vanast telerist tahad asja saada,siis hoia teda toas,mitte garaazis.niiskus rikub ta muidu lõplikult ära.

Comment

Selle Pana mudeli pilt omas hinnaklassis on mu meelest päris hea.
          Aga heli - <_< suvasaateid saab vaadata kuid hea filmi jaoks ikka eraldi võimendi + kõlarid. Sest nagu kreeklane mainis, et 5.1 on popp - vaata kasvõi elektroonikapoodides laia plastmass/papp kuubikukogumite (1000 W PMPO kodu"kino") valikut.
          -

Comment

Working...
          X