Teade

Collapse
No announcement yet.

RGB signaal läbi resiiveri telekasse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

RGB signaal läbi resiiveri telekasse

Tere

Üritan siis saada rgb signaali läbi resiiveri telekasse, võtsin ühe 3XRCA juhtme lõikasin pooleks, ühendasin scart-i skeemi järgi 5,7,9,11,13,15 jalad. Nagu arvata on, ei läinud mul nii nagu oleks pidanud minema - Pilt virvendab ja jookseb viltu alla. Siit tahakski uurida äkki on vaja veel midagi ühendada? Proovisin terve scart juhtmega - töötab. Panin need rgb omavahel kokku RCA emadega - ei tööta. Kas on vaja veel mingi jalg kuskile ühendada?

Kuskile vaja sünkro ka ühendada.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

see sünkro tuleb eraldi kaabliga?

Comment

oled sa kindel et resiiveril see üldse võimalik on?üldiselt on ainult tavaline videosisend,mõnedel ka SVHS ja veel harvem komponent video.

Comment

ongi comp video, kuna see on passivne siis saan seda kasutada RGB-ga. Vaja olekski et sisse tuleb 2 rgb signaali, välja üks telekasse (resiiveril 2 comp video sisendit, 1 väljund. Telekal 1 RGB sisend). Nagu ma saan aru siis on sünkroks vaja veel lisaks 3-le RGB-le 4-s (rca) video ots?

Comment

Sünkrosignaal on SCART-l 20.pin ja selle "maa" (return) on 17.pin
            Mõni telekas tahab ka nn. blanking signal saada (pinge 1...3 volti), et ennast ise RGB peale ümber lülida...see on tavaliselt 16.pin ja selle return 18.pin. Kui lülid menüüst, siis pole seda vaja.

Comment

tänud kõigile! sain oma pildid rgb-ks

Comment

Working...
              X