On teine paar päeva vooluvõrgust puha väljas seisnud, kuid sellest kiiksust pole ta välja suutnud ise tulla. Pulti näppides suudab varsti taas tööle hakata kuid kukub kiiremini kokku ja heledus jääb ka edaspidi järjest hädisemaks, esimesed paar minutit töötab täitsa kenasti ilma igasugu silma-kõrvaga tabamatute moonutusteta.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Philipsi televiisor lülitab ennast välja
Collapse
X
-
>>>Moraal: kui on oskamatu küsimus, siis ka vääriline vastus.
Midagi pole teha, probleem on täpselt selline nagu sõnastatud - ilmselt siin vastanute kogemuste pagas lihtsalt piiratud - töötab 2 min ja kõik.
Üldiselt ei viitsinud kohe suurt kolakat remonti tassima hakata - kohapeal käis päeval orbita hoolduse "koolitatud"-mees, kes tegeles juba eelpool mainitud "külmakate" otsimisega - puhastas,soojendas,jahutas - tulemus 0. ning arvas kokkuvõttes et peab ikka töökotta viima
Esmaspäeva kohta hea kokkuvõte - tühja loba sees oli isegi üks algeline mõistlik soovitus.
Huvitav ka mille alusel lugupeetud mölapidamatusega "kreeklane" hindab või võrdleb oma ettekujutust kaane all olevast näiteks minu omaga
Äkitse heasoovlikud professionaalid ärkavad teisipäevaks
Comment
-
Originally posted by tutt@Nov 28 2005, 16:08
Huvitav ka mille alusel lugupeetud mölapidamatusega "kreeklane" hindab või võrdleb oma ettekujutust kaane all olevast näiteks minu omaga
Äkitse heasoovlikud professionaalid ärkavad teisipäevaks
aga kui tõsiselt,siis viimased 20 aastat pole ma päevagi muu tööga raha teeninud.nii et tahes tahtmata ,midagi jääb külge.olmeelektroonika parandaja olen(rahvakeeli telekaparandaja).
Comment
-
Originally posted by kreeklane@Nov 28 2005, 16:19
aga kui tõsiselt,siis viimased 20 aastat pole ma päevagi muu tööga raha teeninud.nii et tahes tahtmata ,midagi jääb külge.olmeelektroonika parandaja olen(rahvakeeli telekaparandaja).
20a tagusest telerist on ainult üks suur kõrgepinge all olev lamp järele jäänud, mis viimastel aastatel ka suure hooga taandub.
Tegemist järelikult telkuparandaja ametisaladusega, kuna ei ühtki asjaliku vihjet toru ümbritseva suure integratsiooniastmega pooljuhtpura suhtes. Ise ei ole päevagi telekaparandajana töötanud, küll aga muu moodsa olmeelektroonikaga üsnagi sina peal
Comment
-
naljakas inimene oled.tahad vihjet. palun väga(ainult mis sa sellega peale hakkad)
1 A A A A B B B XXX
2 CODES XX XX XX XX XX
...
8 CO XX CL BR XX HU XX XX SH XX
9 VL XX BS XX DV XX
10TR XX BS XX
ära nüüd ainult tarka nägu tee ja ütle,et täitsa arusaadav asi.ma ise ka neid kõiki koode ei tea.ainult neid,mis vaja läheb.
järjest vähem on juhuseid,kus piisab ainult vigase osa vahetusest.nüüd peab näpuga koode ajama ja nende vastavust antud mudelile kontrollima.
Comment
-
To: teemaalgataja
Pole mõitet vinguda ametisaladuste teemal. Sest üldjuhul olmeelektroonika siis lihtsalt ei ole seda.
Kui Sa väidad , et jagad elektroonikavärki, siis miks Sa siis ei alusta kõigepealt toitemooduli kontrollimisest ja külmjoodete otsimisest.
Martin@harrastusparandaja, telemehaaniku poeg ja telefonispetsialisti pojapoeg.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by martinj@Nov 28 2005, 19:48
Pole mõitet vinguda ametisaladuste teemal. Sest üldjuhul olmeelektroonika siis lihtsalt ei ole seda.
Kui Sa väidad , et jagad elektroonikavärki, siis miks Sa siis ei alusta kõigepealt toitemooduli kontrollimisest ja külmjoodete otsimisest.
Ma ei vingu, aga tekst stiilis - opereeri pimesoolt - kõlab väga ajukääbikulikult - kui pohmell alles Teil seal, siis võiks ju üldse klaverit mitte näppida.
Telkude parandus pole minu rahateenimise amet, ajakokkuhoiu mõttes alustasin siit analoogsete kogemuste otsimist - külmakate otsimisega tegeles nagu eelpool mainitud päeval juba "proffide"-esindaja, kes minu silmis Orbita teenindust küll positiivselt ei mõjutanud
Ise olen aga juba üsna suure tõenäosusega õigetel jälgedel, kui hakkama olen saanud, siis jagan oma kogemust heameelega, samuti siis kui kapitaalselt pepusse olen kaevunud
Kreeklane ei peaks aga juhtprose kodeerimis oskustega sellises stiilis hiilgama - no mis sa sellest nüüd aru said - lambi kõrval kindlasti prose+mälu keeruline, protsessoritega ainult tegelejale aga üldsegi mitte "kosmose"-tehnika B-)
Edu kõigile, nii harrastajatele kui proffidele!
Comment
-
NB!see ei olnud juhtprotsessori kodeering vaid jupike vigade otsimis algorütmist(eesti keeles pole see vist korrektne väljend)
kui nähtavad vigastused puuduvad,siis lülitatakse kaitsed välja ja küsitakse telerilt otse.nende koodidega ta siis vastabki.kodus ei maksa seda teha,sest eelnevalt tuleb hoolikalt üle vaadata,et kas teler seda protseduuri üle elab.
Comment
Comment