Teade

Collapse
No announcement yet.

Videokaamera-veebikaamerana

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Videokaamera-veebikaamerana

    Tere.Lühidalt kirjutades oleks soov siis järgmine,et sooviksin kasutada oma videokaamerat veebikaamerana .Ja siit siis küsimused ,et kas seda üldse saab teha ja kui saab ,siis kuidas ja mida selleks on vaja teha või tegemata jätta nii kaameral kui siis arvutil?
    Minu videokaameraks on siis SONY DIGITAL 8 mudeliks siis DCR-TRV250E.
    Kõik soovitused ja üldse info selle kohta on teretulnud.

    #2
    ise olen kunagi ühest valvekaamerast tv-kaardi kaudu pilti arvutisse laadinud, linuxile on täitsa kena soft selleks olemas. Windowsi kohta pole uurinud.

    Comment


      #3
      Saad täiesti edukalt vähemalt Windowsi all. Kui arvutil Firewire sisend, siis seda kasutadas või teiseks variandiks sisendiga videokaart ja kaameralt võtad videosignaali samast juhtmest, mille tavaliselt teleka taha paned.
      Sinu Digital8-l peaks olema ka USB väljund, nii et seegi arvatavasti toimib ehkki pildikvaliteet siis viletsam.
      Ainuke "häda", et taoline veebikaamera on tavatult suur ja kohmakas.
      Näiteks MSN-ga proovitud (tõsi, mitte küll USB-d kasutades)...kõik töötab korralikult ja midagi kaamera või arvutiga teha pole vaja.

      Comment


        #4
        Igatahes suured tänud !!!! Sain asja tööle ,kuid jah ainus asi mis häirib on see,et ootereziimis kestab see veebis olemine ainult 6 minutit .Proovisin otsida kaamera menüüst seda kohta ,kus saaks selle välja lülitada ,kuid tulutult --ilmselt on see aegrelle talle jäädavalt sisse-ehitatud,et iga 6 minuti tagant lülitub välja ehk nagu ma aru saan ,on see aku säästureziim.
        Tänud velkord!!!

        Comment


          #5
          Jah, meenub mullegi, et TRV-tüüpi D8 kaameratel vist ei olnud "standby" rezhiimi.
          Proovi veel ilma kassetita ja laadijaga, mitte aku pealt.
          Kui ei õnnestu, siis kassett sisse ja iga 5 minuti tagant korra REC sisse-välja lülida. Teine variant salvestus LP-ks seada ja REC peale...rohkem kui poolteist tundi on siis mureta. Videopea muidugi kulub...
          Nn. ooterezhiimil videopea pöörleb ja videolint seisab - 5 või 6 minutit on just selline aeg, et lint ühest kohast väga ära ei kuluks. Osadel kaameratel paneb automaatika videopea seisma pärast viit minutit ooterezhiimi.

          Comment


            #6
            Aga nipiks sai siis see variant ,et kassett välja ja siis kestis küll ja väga hea kvaliteediga pilt on ekraanil näha....
            tänud veelkkord !!!

            Comment


              #7
              Ise olen kasutanud laadijaga ilma akuta ja siis pole tarvis olnud kassetti välja võtta .

              Comment

              Working...
              X