Teade

Collapse
No announcement yet.

Pinnacle Studio 10 plus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pinnacle Studio 10 plus

    Oman sülearvutit HP Pavilion zv6000, millel jõudlust rohkem kui videomontaažiprogramm Pinnacle Studio 10 (uuendustega10.1) miinimumnõuded
    ette näevad, aga tundub, et midagi jääb ikka vajaka. Kas peaks esmalt vahetama
    kiirema kõvaketta (hetkel 4200) või vahemälu (praegu 1024Gb). Protsessor
    on um 2GHz ja natuke peale (Studio 10 minimumnõue on 1,5 ja soovituslik 2,4 GHz),
    aga seda suurendada ei saa. Kumb tõenäolisemalt aitaks, kas kõvaketta kiiruse
    muutmine või 2 Gb Ram?

    #2
    kõvaketta kiirus jääb esialgu kõige enam jalgu. Videomontaažis on ikka väga oluline kiire ketas. 7200 on absoluutne miinimum, parem juba panna 10000rpm ketas või veel suurema jõudluse huvides kaks ketast raid-0 massiivi.

    Comment


      #3
      Kuidas avaldub see "vajaka jäämine"? Mälu on küll normaalses koguses, aga vaata Task Manageri alt, kas pärast Pinnacle starti ka midagi alles jääb...sellest oleneb kas teda on juurde vaja või mitte.
      Peamine, et samal ajal mingi muu programm ei töötaks, muidu läheb Pinnacle swap faili kallale ja muutub kole aeglaseks.
      Kõvaketas defragmendi ära...pole just kiire mudel, aga lapakatel suht tavaline, videomontaazhiks kõlbab küll. Video capture digitalkaamerast peab ka toimima.

      Comment


        #4
        neetud... ei lugenud, et sülearvuti on. Sellega muidugi on natuke kitsamad lood ketaste saadavusega. Võib-olla USB2.0 otsa väline SATA raid karp, kuhu siis kaks 7200/10000 rpm ketast sisse videofailide hoidmisega. Igatahes 4700rpm ketas on kindlasti pudelikael igasuguse videomontaaži juures.
        Defragment on samuti väga oluline. Tegelikult oleks kasulik üldse omada videomontaaži jaoks eraldi partitsiooni või eraldi kettamassiivi. Kuna sinna väikeseid faile ei panda, siis tuleks see võimalikult suure ploki suurusega formattida. Fragmenteerumise vältimiseks tasuks enne uue töö algust üle formattida.

        Comment


          #5
          probleem on videomälus min. 128 mega. Loomulikult pisut aitab defrag. Hea on ka kaks ketast - põhiketas saab metsikut vatti transleerimise ajal.

          Comment


            #6
            probleem on videomälus min. 128 mega. Loomulikult pisut aitab defrag. Hea on ka kaks ketast - põhiketas saab metsikut vatti transleerimise ajal.
            Videomälu ei puutu absoluutselt asjasse. Sama hästi võiks seal 32MB olla.
            Oluline on RAM ja 1GB on enamasti täiesti piisav.
            Huvitav mismoodi 8MB videomäluga monteeriti? OK...praegused programmid vajavad rohkem tänu 'ilusale' interface'le aga näiteks 64MB on kaugelt rohkem kui küllalt.
            Lisaketast on vaja (aga saab ka ilma) video capture korral...muidu piisab ka põhikettast. Montaash sõltub prose kiirusest ja RAM hulgast, mitte ketta kiirusest.

            Comment

            Working...
            X