Teade

Collapse
No announcement yet.

Traadita telesignaal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Traadita telesignaal

    Oleks vaja teada mõningate selliste seadmete hindu ja marke, mis edastavad TV signaali... näiteks majja tuleb Starmani kaabel... ühendan selle wireless jagaja külge ja edasi jõuab signaal kõigi maja telekateni... vot umbes nii... lisaks oleks vaja teada palju need vastuvõtja seadmed iga teleka juures maksavad ja kui suured(gabariidid) need on.

    Teiseks on plaanis vahetada välja hetkel kasutusel olevad jäigad ja selgelt liiga jämedad TV kaablid millegi vähe modernsema ja pehmema vastu... ideid ? Kaablid siis põmst jooksevad wireless TV jagajasse ja kaabelmodemisse.

    Seega kaablid jäävad aga mitte TV vaatamiseks ! h34r:

    #2
    Originally posted by tanel96@Dec 18 2005, 12:17

    Seega kaablid jäävad aga mitte TV vaatamiseks ! h34r:
    Arvatavasti jäävad teleka vaatamiseks ka alles,
    kaablite vahetamine paremate vastu täitsa asjalik mõte, ainult kvaliteetsemad kipuvad just jämedamad olema , kvaliteetsed peened kaablid jälle kordades kallimad.
    Sideametist võiksid ka oma mõttele toetust otsida ja arvatavasti Starmani
    lepingus ka mingi punkt selle kohta.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

    Comment


      #3
      Sarman kindlasti ei vaata sellele läbi sõrmede, kui keegi püüab tema poolt edastatut mingi "wirelessiga" edasi transleerida. Sideametist rääkimata.
      Isegi juhul, kui see olekski legaalne...tehniliselt kindlasti üsna raske. Kvaliteetne telesignaal ei kipu läbi seinte-põrandate minema, ilma et häireid tekiks. Kui, siis ainult väga võimas signaal.

      Comment


        #4
        kui Sa mõtled üksikut programmi, näiteks oma magamistoas toimuvat raadioeetris levitada, siis selle jaoks olid mingid 2,4G Trusti seadmed olemas. seda kas nad võimaldavad samaaegselt mitut vastuvõtjat - ei tea.

        kui Sa aga mõtled tervet kaablist tulevat kanalite joru üle eetri teise kohta toimetada, siis see on surnult sündinud mõte. seda nii tehniliselt kui juriidiliselt.

        Comment


          #5
          kahju selle wirelessi koha pealt... kunagi nagu Stockmannis oli müügis selline seade mis tv signaali paljundas... oot aga siis nende juhtmete koha pealt... mis need peenemad maksavad ?

          põmst on asi selles, et kui seina peal on lame telekas... siis on suht kole kui seal mööda seina mingid juhtmed alla nirisevad ... päris soont ei tahaks ka seina sisse raiuma hakata !

          Comment


            #6
            põmst on asi selles, et kui seina peal on lame telekas... siis on suht kole kui seal mööda seina mingid juhtmed alla nirisevad ... päris soont ei tahaks ka seina sisse raiuma hakata !
            Aga võrgujuhe? See ei ripu alla?
            Need 2,4GHz wireless tv seadmed pole midagi erilist väärt. Vähemalt odavama otsa seadmed mitte. Pealegi edastavad nad ainult video-audio signaali, mis tähendab, et teletuuner millel kanaleid vahetad peab siis saatja juures olema ja (vatuvõtjaga) telekas toimib lihtsalt monitorina.
            Suht kobakad ka, mööda seina rippuv kaabel arvatavasti silmale soliidsem.

            Comment


              #7
              Originally posted by tanel96@Dec 18 2005, 20:50
              ... siis on suht kole kui seal mööda seina mingid juhtmed alla nirisevad ... päris soont ei tahaks ka seina sisse raiuma hakata !
              pane karbik, juhtmed sinna sisse.

              Comment

              Working...
              X