Teade

Collapse
No announcement yet.

DVIst vaja korraga DVI ja VGA kätte saada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DVIst vaja korraga DVI ja VGA kätte saada

Niisiis, arvutil on R9800SE videokaart, millel on üks DVI väljund. Minu soov oleks selline, et ma saaksin sealt oma analoogsisendiga monitorile signaali kätte ning samas ühendada see ka teleka dvi sisendisse.
    Google kaudu leidsin küll juhtmejuppe, mis sellise ülesande lahendamist võimaldaksid, kuid paraku ei kipu nad oma kaupa meile siia saatma. Kas keegi oskab sellise vidina valmis teha v on neid kusagil isegi letis nähtud? Jublakas ei peagi olema dvi ja vga sabaga, võib ka olla selline, kus kaks eraldi dvi pesa välja tulevad.
    Loomulikult võib olla ka võimalus, et sellist lahendust ilma mingi lisa karbita teha ei saagi, kuid eks siis keegi vast kommenteerib seda...

Tänamehh

Kas ma sain õieti aru, et DVI pesast korraga vaja DVI peasga molule signaali ja ka VGA pesaga mollile?

OT:Ma ei leidnud ei tevalost ei retist ei serigost DVI-I pistikut....
    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Midagi sellist jah. Huvitav, kas tõesti on lahenduseks siis videokaardi vahetus ainult?

Comment

On täitsa olemas DVI splitterid ja lülitid.Selliseid asju saan ma pakkuda.Kahjuks küll alles ca 3 nädala pärast.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Tavalised, passivsed VGA või DVI splitterid võtavad signaali nõrgemaks. Variant oleks aktiivne (võimendiga) splitter, aga selline vist üsna kallis.
          Kuna R9800 kaardil ainuke DVI väljund, siis ilmselt ka üksainus RAMDAC.
          Kas ja kuidas see pildi kvalteedis avaldub, ei oska öelda.

Comment

Rohkem küsimusena targematele: kas digi ja analoogsignaali üldse väljastatakse korraga? Taiming peaks ju väga erinev olema....
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui on DVI 29-pin pesa, siis analoogsignaali väljundi kontaktid täitsa olemas: http://www.hardwarebook.net/connector/av/dvi.html
              (24-pin pesaga kaardile pole vist D -> A+D splitterit üldse mõtet osta )

Comment

Ehk siis DVI-I (29p/23p) ja DVI-D (24p/18p).
                Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Originally posted by sebastian@Dec 23 2005, 01:15
                  Kui on DVI 29-pin pesa, siis analoogsignaali väljundi kontaktid täitsa olemas: http://www.hardwarebook.net/connector/av/dvi.html
                  (24-pin pesaga kaardile pole vist D -> A+D splitterit üldse mõtet osta )
                  Väljund ikka 29ne jah.

Comment

huvitav, et kuskil ei ole müüa DVI-I konnektorit. Kõik tahavad seda ikka kaabliga müüa...

Comment

Working...
                    X