Teade

Collapse
No announcement yet.

dvd mängia pult streigib

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    dvd mängia pult streigib

    Sain dvd mängia denver, aga pult ei tööta ni nagu peab. vahetasin patareisid, ostsin uued, aga ei tööta. käisin siis akordist läbi et uuriks ehk kiirelt mis viga ja näe imet, seal töötas. tulin siis koju sain mängia käima panna ja korra play vajutada ning lakkas töötamast jälle. oskab keegi midagi öelda sellepeale? pult on sest puhas ja ei ole väga palju kasutatud.

    #2
    algul tuleb kontrollida,et kas pult üldsegi väljastab käsklusi.ainult et ei kujuta ette,kuidas seda käepäraste vahenditega kontrollida.

    Comment


      #3
      kui sul mingi digifotokas, videokaamera, veebikaamera või mis muu iganes ccd sensoriga asi on, siis selle kaudu vaadates puldi ir-dioodi näed, kas vilgub.

      Comment


        #4
        ...digifotokal-kaameral peab nn. Night-Shot (öövõtte) võimalus olema. Muidu ei ta ei tarvitse näidata.

        Comment


          #5
          piisavalt pimedas mingid vilkumist ikka näed. Kuigi tõesti öövõtet kasutades lükatakse sealt läätse eest filter ära ja siis on parem tulemus.
          Kusjuures öövõte võib päris huvitavaid tulemusi anda... ükskord sai üksjagu naerda, kui ühel tütarlapsel fotol märksa vähem riideid seljas oli, kui tegelikkuses

          Comment


            #6
            piisavalt pimedas mingid vilkumist ikka näed. Kuigi tõesti öövõtet kasutades lükatakse sealt läätse eest filter ära ja siis on parem tulemus
            Huvi pärast just proovisin. Sony DSC-V1 fotokas Sony pulti näitab väga nõrgalt...aga siiski. Selle eest Panasonic ja Pioneer pultide LED-d hõõguvad päris vägevalt. Toide peaks kõigil suht värske olema.
            Nigh-Shot rezhiimis on muidugi 'tuba valge', kui puldi nuppu vajutada .

            Comment

            Working...
            X