Kui raske või lihtne on ntsc-le teleka ümberehitamine?Telekaks on Philips 21PT136b chassis AA5 ja teleri videokivi on TDA8362E.Endal on telekatega väga väike kogemus ja tark oleks kellegi käest nõu küsida.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Ntsc probleem.
Collapse
X
-
3,58Mhz kvarts on puudu,selle asemel on 8k2 takisti,mis on ühendatud toitega(+8v).Kivi datasheetilt loen välja,et kui 27.pin-l on pinge 0 kuni 5v toimib asi ntsc-s,üle 5,5v toimib pal-s.Skeemil on see jalg ühenduses toitega läbi takisti,mille väärtus on xxx.Huivitav oleks teada,milline philipsi mudel võimaldab ntsc mahamängimist ja mis oleks sama chassis-ga.Saaks kahte skeemi võrrelda,et milles on erinevus.
Comment
-
Originally posted by kreeklane@Mar 19 2006, 11:15
sellel mudelil puudub lisaks kõigele ka arvatavasti kvarts 3,58MHz.
sellest tuleb alustada.
sama ja levinud (mida levinum, seda odavam) kvarts võeti DTMF jaoks kasutusele.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Kvartsi leidsin vanast videomakist.Panin külge,kasu polnud sellest,pilt samamoodi must valge.Plaadil pole õiget kohta kuhu kvarts külge pookida.Telekas on vist eos tehtunud nii,et ntsc playback puuduks.Ma olen teiste philipsi telekate skeeme otsinud ja need,mis olen leidnud on sama lahendusega.
Comment
-
kas service menu laseb neljandal real muutusi teha?kui laseb,siis pead proovimise teel kindlaks tegema,et mis näitude muutmisel juhtub.mul paar aastat tagasi oli juhus,kus kõik näidud muutusid.pärast sai mitu nädalat jännata enne kui kõik hääle ja värvistandardid,sagedusalad ja videosisendid üles leidsin.
Comment
Comment