Teade

Collapse
No announcement yet.

imelik LCD ühenduspistik

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    imelik LCD ühenduspistik

    küsimus on selles, et mul on üks vanemat tüüpi LCD monitor - samsung syncmaster 520tft. tal peaks olema mingi spetsiaalne jalg arvatavasti kuhu tavaline vga juhe külge läheb ja jalal omakorda on X ühendus monitori enda külge. aga kahjuks seda jalga mul ei ole. toite probleemi sain lahendatud nüüd on jama selles, et pilti ei saa talle kuidagi sisse saata, kuna tal väga ebatavaline pistik selle jaoks. ei oska isegi standardit pakkuda - üritasin veebist leida, aga ei midagi. äkki siin keegi oskab midagi välja pakkuda. lisan pildid ka. tal on seal 26pini mis selle plaadi külge lähevad. oskab keegi äkki öelda, mis tüüpi see pistik on? kas seda oleks võimalik asendada näiteks DVI või mingi muu pistikuga? tavaline vga oma vist ei sobi, kuna seal ainult 15 pini. oleksin igasuguse abi eest tänulik.
    http://www.zone.ee/heigo2/P1160524.JPG
    http://www.zone.ee/heigo2/P1160528.JPG

    #2
    Kui midagi muud üle ei jää, siis otsi guuglist, mis kivid tal peal on. Kui mingi kivi näiteks mingi videovõimendi või midagi muud spetsiifiliselt video sisendiga on, siis võiks välja otsida tema datasheedi ja siis välja mõõta, kuhu lähevad tema küljest vastavad jalad. Ehk joppab.

    Comment


      #3
      Uuri sellest pistikust väljuvaid otsi. Videosignaalid üldjuhul "lõpetatakse" 75 oomiste takkidega vastu maad ja sealt edasi tuleb harilikult konde.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

      Comment


        #4
        pakuks tüübiks DFP MDR-26

        Comment

        Working...
        X